Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

táska

Hátizsák vagy hátitáska?

Adott a kérdés, hogy ez valóban két különböző táskát jelent? Igen! Boncoljuk ki a témát egy kicsit!

Az év színei, a Pantone szerint

Már másodszor fordul elő, hogy nem egy hanem két színt is jelölt az Év Színének a Pantone Intézet. 2021-ben, tehát idén egy szürke és a nyugtató színek közül a világos napsárgát választotta ki és szánt meghatározónak. Meg kell fontolni ezt a döntést, hisz a színtrendekkel foglalkozó hivatalos intézet mondja ezt nekünk. 

Ajándékok férfiaknak!

Már mutattunk be több cikkben is ajándék ötleteket hölgyeknek, nem titok a legtöbb termékünk egyelőre csupán a gyengébbik nemnek szól, de most tegyünk kivételt és mutassunk pár alternatívát férfiaknak is!

Újabb válltáskák és egyéb termékeink

Szinte hónapról hónapra, lassan hétről hétre is érkeznek új modellek, legyen az válltáska vagy a most bemutatkozó övtáskánk.

Rendelj táskát online!

Beszéljünk egy kicsit a táska rendelésről, annak tökéletességéről vagy akadályokkal teli módjáról...

Feltöltöttük készleteinket!

Hátitáskák, válltáskák, osztott rekeszekkel, maszkok és pénztárcák, illetve sok egyéb más is.

Pénztárcát karácsonyra!

Közelednek az ünnepek, a karácsony, nekünk meg betörik a fejünk a sok gondolkodásbana, mit is vennénk leginkább szeretteinknek ajándékba? Nem beszélve a kollégákról és a barátokról, róluk sem illdomos megfeledkezni. 

Hátitáskák tisztításáról röviden

Gyakori probléma az, hogy mivel is érdemes megtisztítatani a hátitáskákat, hátizsákokat. Összetett, bonyolult dolog is lehet, rengeteg érv szól mellette és ugyanennyi nagyjából ellene is. Vizsgáljuk meg a kérdést, nem titkoltan a válasz valahol a kettő között található meg.

Ajándék tippek karácsonyra!

Talán már most sincs elég korán elkezdeni beszerezni a karácsonyi ajándékokat. Ki szeret kígyózó sorokban ácsorogni két szatyorral a kézben? Az óra ketyeg, a lehetőséged pedig adott! Vásárolj online a Zomadivat.hu oldaláról!

Trendi táskák tinédzsereknek

Igaz már benne vagyunk konkrétan az iskolai szezonban, annak is a kellős közepén, de sosem lehet elég korán elkezdeni azon gondolkodni, hogy milyen táskánk is legyen majd a következő évben, vagy félév után akár.