Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fekete hátizsák - szállítás 2 napon belül

Fekete hátizsák - kiváló anyag és minőség - egyenesen a ZomaDivat online áruházból! Hatalmas választék, változatos színvariációk, azonnali szállítás raktárról rendelés esetén. Két nap alatt! 
 
Rendezés:

Miért a fekete a leggyakoribb hátizsák szín? 

Sok egyéb színben is lehet manapság táskákat venni. De miért épp a fekete? Azért, mert egységesség és komolyság árad belőle. Nagyon sokan szeretik ezt az árnyalatot: ennek köszönhetően rengeteg táskagyártó külön hangsúlyt fektet ezeknek az elkészítésére. 

Minden fekete hátitáska csak ilyen színű? 

Még szép, hogy nem! Nem mindegyik, de jelentős részük igen. A fekete szín mindig kifejezetten tetszetős volt az embereknek: de sokszor kerül a táskára fehér, barna, vagy zöld színű minta is, és nem véletlenül. A megfelelő stílusbeli kialakításnak köszönhetően így válik igazán esztétikussá a termék. 

Férfi, vagy női táskát kapni feketében? 

Mindkettőt lehet kapni, mindkettőre van lehetőség. A férfi táska alapból illik ezen színhez, de női termékeket is sokszor lehet kapni feketében. Ennek az az oka, hogy rengeteg női öltözethez és stílushoz egész egyszerűen ez illik. 

Miből készül egy fekete táska? 

A fekete táskák általában bőrből, textilből készülnek, valamint ezek együttes kombinációjából. Mindig egyedi az anyag, szinte nincs két egyforma tapintású táska. Ez a feldolgozóipar sokféleségét jellemzi. 

Főoldal Rólunk Kapcsolat