Barion Pixel
A webáruházunk cookie-kat (sütiket) használ, hogy biztonságos vásárlás mellett, a legjobb felhasználói élményt nyújthassa. 

Táskák - szállítás 2 napon belül

Táska kiváló  minőségben, verhetetlen árakon - egyenesen a ZomaDivat webáruházából! Folyamatosan bővülő választék, több tucatnyi termék, változatos színvariációk. Azonnali kiszállítás raktárról - két napon belül, háztól házig! 
Rendezés:

Mi jellemzi az igazán jó táskákat? 

A táska vásárlás bizony nem egyszerű feladat. Könnyedén megeshet, hogy a megvásárolni kívánt termék nem fogja kielégíteni az elvárt igényeket, de az is lehetséges, hogy a rossz anyagminőség miatt fogunk egy idő után ráunni annak használatára. Habár ez is megesik, de ez már tényleg ritkább eset: hogy a rosszul választott stílus miatt fogjuk eldobni rövid időn belül. 

Férfi és női táska - mi a különbség? 

Egyértelműen meg lehet különböztetni a kettőt. A női táskák legtöbbje ugyanis hasonlít egy retikülre - és ez annak köszönhető, hogy más a stílusbeli elvárás. A férfi táskák soha nem néznek ki így, azok inkább hasonlítanak egy válltáskára vagy hátizsákra, és általában tágasabbak, több minden elfér bennük. 

Milyen típusok kaphatók a kereskedelemben? 

Az aktatáska, öltönytáska leginkább az üzletemberek jellemzője. Az oldaltáska utcai megjelenés mellett preferált, laptoptáskát természetesen akkor használunk, ha az értékes munkaállomásunkat szeretnénk szállítani. A motorosok, autósok igazi kedvence lehet az autós táska

Mik a leggyakoribb színárnyalatok? 

A "táska" szó eléggé fogalom. Kategóriánként eltérő lehet, hogy pontosan mik a népszerű áranyalatok - például, férfi hátizsákból a kék szín eléggé gyakori, míg női randitáskát kevésbé találni ebben a variációban. Általánosságban véve azonban kijelenthető, hogy ezt a kelléket szinte minden színben, árnyalatban lehet vásárolni. Pirostól feketéig, egészen a fehéren és zöldön keresztül. 

Főoldal Rólunk Kapcsolat