Barion Pixel
A webáruházunk cookie-kat (sütiket) használ, hogy biztonságos vásárlás mellett, a legjobb felhasználói élményt nyújthassa. 

Férfi válltáska - szállítás 2 napon belül

Férfi válltáska prémium minőségben, megfizethető árakon - folyamatősan bővülő kínálat, változatos választék és színek. Azonnal szállítunk raktárról - két napos határidővel!
 
Rendezés:

A férfiaknak is fontos az igényes megjelenés!?

A férfiak számára talán nem is olyan fontos, hogy a legújabb fashion trendekhez próbáljanak meg igazodni - mondanák sokan. Ez így van, vagy nincs így: erről lehet vitatkozni, az azonban szimpla tény, hogy a legtöbben nem olyan körültekintőek, mint ahogy ez a nőket jellemzi. Egy férfinak is adnia kell magára, és rendkívül fontos, hogy mindig megtalálja a hozzá illő stílust

Miről ismerhetünk fel egy férfi válltáskát? 

Nem jelenik meg benne az a nőies kialakítás és vonáshalmaz, és az anyaga sem bőrből készül általában, hanem valamilyen szövetből. Az ilyen oldaltáskáknak mindig van pár cipzáros rekesze, inkább arra emlékeztet és hasonlít, mint amivel sokan az iskolába szoktak járni felső tagozatosként

Mit várhatunk el egy ilyen terméktől? 

Az eső-és porállóság alapvető követelmény, hiszen ez segíthet abban, hogy a benne tárolt tárgyak megfelelő védelemmel legyenek ellátva. Cipzáras zsebei kézre állóak és praktikusak. Szélessége és hosszúsága ne haladja meg a 25 cm-t, hiszen kizárólag így lehet könnyedén viselni, hordani. 

Mik a leggyakoribb színek a termékkínálatban? 

A szürke és a fekete színek a leggyakoribbak, igazából ezek árnyalatai teszik ki az elérhető kínálat csaknem 90%-át. A barna, piros, egyéb színek azért ritkábbak, mert egyszerűen nem passzolnak egy férfi válltáskához. Sem az anyag, sem a kialakítás nem tenné ezt lehetővé. 

Milyen árakra érdemes számítani a kereskedelemben? 

A hazai termékkereskedelemben egy ilyen terméknek az ára mindössze 3500-4000 Ft, így a legolcsóbb ruházati-és táskakellékek közé tartoznak. Ha valamin spórolni szeretnénk, akkor egészen biztos, hogy nem ezen érdemes - általában sokkal nagyobb kiadást jelent egy cipő vagy farmernadrág. 

Főoldal Rólunk Kapcsolat