Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Újabb válltáskák és egyéb termékeink

Újabb válltáskák és egyéb termékeink
Szinte hónapról hónapra, lassan hétről hétre is érkeznek új modellek, legyen az válltáska vagy a most bemutatkozó övtáskánk.

Talán 3 részre tudnám osztani a cikkünket. 3 rész, 3 különböző típus érkezett hozzánk, a válltáska kínálatunkat erősítjük leginkább, úgy vettük észre, hogy a második nagy témakör a hátitáska mellett ez a leginkább kelendő, és keresett is nálunk.

Már szinte lerágott csont a téma, melyben az pedzegettem már korábban is, hogy mennyire jó vétel lehet karácsonyra egy táska, legyen az bármilyen típus vagy modell.

Hölgyeknek egyértelműen de e mellett már nem csak ők lehetnek megfelelő alanyok, hisz férfiak is tudnak örülni egy hasznos kis kézitáskának, vagy autós táskának, laptoptáskákról nem is beszélve. 

Vegyük kicsit konkrétabbra a mondanivalónkat.

Az örök fekete táska, soha nem megy ki a divatból és soha nem lesz rossz választás sem. Picit belenyúltunk most az elegánsabb és mutatós darabokba, szerintem mindenképpen érdemes ezekre az osztott táskákra venni egy pillantást.

Mindig mindenki ezt keresi, ezt is boncolgattam már korábbi cikkünkben amikor szintén új termékeinket mutattam be. De ez az igazság, a hölgyeknek erre van szükségük, ugye?

Íme néhány kellemes darab, a képre katintva a konkrét terméket is meg tudjuk részleteiben nézni.

Ezekből általában létezik barna verzió is, érdemes böngészni a válltáskák között. 

A teljesség igénye nélkül mutatnám be a következő két hátitáskát is. 

Talán nem lövök annyira mellé ha arra gondolok, a hátikban is inkább a több zsebes, cipzáros táskákat keresik a vásárlók. 

Ez a fekete hátitáska megtalálható ezüst színben is, teljesül a kitétel miszerint legyen több rekesz és jól pakolható, szortírozható legyen a cuccunk.

Nem maradhatott el a készletünk pótlása sem, de ha már megtettük, vagy legalábbis próbáltuk megtenni, hoztunk nektek még a steppelt, vagy kabát anyagú táskákból is.

Kettő félét is, egyik kisebb oldaltáska, másik pedig egy igazán méretes válltáska.

 

Ezeken kívül még érkezett néhány igen kellemes árú pénztárca, (szintén szuper ajándék). Érdemes megnézni.

Az éppen aktuálisan újonnan érkezett termékeinket az alábbi LINKEN tudják megnézni mindig. 

Főoldal Rólunk Kapcsolat