Barion Pixel

Westie mintás pénztárcák

Tárcák, melyeken egy állat képe látható. Különleges megjelenés, gyerekenek és nőknek egyaránt - kedvező árakon, akár másnapi szállítással

Mi az a Westie mintás pénztárca? 

Egy olyan pénztárca, amin egy állat, kutya található. Az utóbbi évek során rendkívül népszerű lett: és ez nem csupán a különleges megjelenésének köszönhető, hanem annak is, hogy nem drágább, mint a hagyományos, kevésbé attraktív társaik

Milyen kutya látható a képen? 

Az ábrán jóformán mindig egy Westie kutya látható - egy pici, szőrös, fehér állat gombszemekkel. Természetesen más kutyafajtát is lehetett volna használni, viszont számos vásárló és marketing szakember visszajelzése alapján messze ez a legnépszerűbb. 

Különleges ajándék - ami felejthetetlen! 

A kínálat különlegessége, hogy rendszeresen szokták ajándékként vásárolni a gyerekeiknek, vagy pedig nőnapra. Hiszen sokkal szebb, mint egy hagyományos pénztárca - amellett, hogy pontosan ugyanolyan jól használható! 

Mégis mennyi az annyi? 

Nagyjából 3500-4000 Ft-ért lehet vásárolni egy ilyen kelléket. Még a magasabb árak mellett is megengedheti magának a legtöbb ember, hogy egy ilyet vásároljon magának, vagy az egyik ismerősének. 

Főoldal Rólunk Kapcsolat