Barion Pixel
A webáruházunk cookie-kat (sütiket) használ, hogy biztonságos vásárlás mellett, a legjobb felhasználói élményt nyújthassa. 

Női hátitáska - szállítás 2 napon belül

Női hátitáska - rendelj online, két nap alatt szállítunk! Kiváló minőség és anyag, bővülő és bőséges választék és színárnyalatok divat áruházunkból! 
 
Rendezés:

Miért a legjobb választás a női hátitáska? 

Sokszor azt gondoljuk, hogy kizárólag az elegancia számít. Ez nagy tévedés! Hiszen az, hogy minden szükséges kelléket és eszközt magunkkal tudjunk vinni, legalább annyira fontos. Valójában maga az alkalom az, ami meghatározza, hogy mi az igazán fontos: ha a megjelenés - például egy diplomaátadóról lenne szó - akkor talán nem hátitáskát kell magunkkal vinni, de ha például munkahelyre megyünk, akkor igen. 

Igaz, hogy nők is kaphatnak ilyet - személyre szabottan?

Egy divathoz, fashionhoz kevésbé értő ember talán azt gondolná, hogy igen: azonban ez egész egyszerűen tévedés. A nőknek is gyártanak hátitáskákat, hiszen nekik is szükségük van arra, hogy a mindennapi munkájukat hatékonyan tudják végezni. A kínálat pedig hatalmas: hiszen színből, anyagból, stílusból szinte kimeríthetetlen a kínálat. 

Milyen anyagokból készülnek termékek? 

Bőrből, műbőrből, textiles anyagból egyaránt, valamint ezek különféle kombinációiból. Nem ritka a pamutvászon sem: mindegyiknek vannak előnyei és hátrányai egyaránt. A bőrből készült táskák például rendkívül stílusosak, és amellett tartósak is: a pamut pedig rendkívül kellemes tapintásáról ismert. 

Mik a leggyakoribb színek? 

Pontosan azok, amelyek a női divatvilág dominánsai. A barna és bézs rendkívül gyakori, de a fekete és a piros is nagyon divatos. Mindenkinek a saját stílusához és ízléséhez kell mérnie magát, melyet bizonyára már ki kísérletezett az évek alatt. 

Tényleg megfizethetetlen? 

Tény és való, hogy nagyobb méretű női táskákat nehezebb készíteni a magas anyagköltség és stílusigény miatt. Ennek ellenére rendkívül kedvező árakon vásárolhatunk - akár pár ezer forintért. Egy olyan női hátitáska ára, amit a mindennapi életünk során is használhatunk, mindössze 4-5000 Ft.  

Főoldal Rólunk Kapcsolat