Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A Barion bankkártyás fizetésről

Mit jelent a BARION™?

A Barion egy elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás amellyel az otthonod kényelméből 100%-os biztonsággal fizethetsz a bankkártyáddal, vagy az előre már feltöltött Barion egyenlegeddel internetes áruházakban, vagy mobilalkalmazásokban, de akár a barátaidnak is.

Ezt a szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank (MNB) felügyelete alatt áll, egy elektronikus pénz kibocsátó, engedély száma: H-EN-I-1064/2013.

Fizessen bankkártyával otthonról, kényelmesen

Ahhoz, hogy bankkártyával tudjon fizetni, nem szükséges a regisztráció, csak meg kell adni a bankkártya számát, illetve a lejárati dátumát és a hátoldalon lévő CVC kódot, ezen kívül szükséges még egy email cím is.

Viszont regisztrációt követően már nem lesz szükséges újra és újra megadni a kártyaszámot egy Barion bankkártyás fizetést elfogadó weboldalon sem, elég az email cím és a jelszó a fizetés megkezdéséhez. Ez nem csak kényelmes de egyúttal biztonságos is!

Fizethetsz többek között:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyával
  • Visa vagy Electron bankkártyával
  • Amex bankkártyával

Fizetés bankkártya nélkül

Bankkártya megléte nélkül is fizethet, mégpedig egy előre feltöltött Barion egyenleggel, ezt átutalással vagy készpénz befizetéssel is meg tud oldani, feltölti és erre az egyenlegre bárki tud Önnek pénzt küldeni. Nincs szükség másra mint a jelszóra és email címre és már fizethet is.

Ingyen

A bankkártyás fizetésnek nincs felára a vásárló részére. Ingyenes a Barion mobilalkalmazás használata, a pénz fogadás, küldés, ami mindig így is marad. Havidíj 0ft!

Vásárlások követése

A Barion alkalmazásokkal követhi a vásárlásait, a neten vagy mobilon akár. Az ingyenes Barion tárca azonnal jelzi minden vásárlását, még az is látható, amit vett. Barion egyenleg itt is kezelhető, illetve pénz küldhető vagy fogadható.
 

A biztonság az első

A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 256bites SSL titkosítás védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizhető, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adta-e meg a fizetéshez szükséges bankkártyás adatokat, illetve a jelszót is. A webböngésző zöld színnel jelzi, ha a fizetés és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc. [HU] néven azonosítja:

A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal is, így jogosult a bankkártya adatokat kezelni! A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank (MNB) előírása szerint alakították ki.

Főoldal Rólunk Kapcsolat