Barion Pixel
A webáruházunk cookie-kat (sütiket) használ, hogy biztonságos vásárlás mellett, a legjobb felhasználói élményt nyújthassa. 

Karen rostbőr táska - szállítás 2 napon belül

Karen rostbőr táska prémium minőségben, megfizethető árakon - folyamatősan bővülő kínálat, változatos választék és színek. Azonnal szállítunk raktárról - két napos határidővel!
 
Rendezés:

Karen rostbőr táska – hatalmas választék és kedvező árak

Ha olyan táskát szeretnénk vásárolni, amely a hazai piac egyik legkeresettebb eleme, akkor aligha lenne érdemes tovább keresni. A Karen táskák évek óta rendkívül nagy népszerűségnek örvendenek a vásárlók körében.

Miért jó választás?

Ez a táska egy az egyben rendelkezik minden olyan tulajdonsággal, amely egy női táskát kell, hogy jellemezzen. Elegáns, öltöztető, a megjelenésében pedig van valami igazi különlegesség. Hosszú élettartama, könnyedsége, kiváló kopásállósága még ezen felül is rendkívül népszerűvé teszi.

Miért a rostbőr anyag?

A rostbőr és valódi bőr között hatalmas különbség van – teljesen más anyagot jelent a kettő. A rostbőrt szokás még préselt bőrnek, eco bőrnek vagy ragasztott bőrnek is nevezni. Azokat a bőröket, amelyeket a vágási folyamatok után már nem lehet hasznosítani, ledarálják, és az őrleményt összekeverik valamilyen ragasztásra alkalmas anyaggal. Az ebből készülő anyagmasszát nevezik rostbőrnek.

Milyen színekben lehet vásárolni a hazai kereskedelmi piacon?

Rengeteg féle színben kaphatunk ilyen táskákat. A színválaszték gyakorlatilag kimeríthetetlen, vannak fekete, barna, drapp és bézs színűek egyaránt, valamint ezek számtalan színárnyalata elérhető a kereskedelemben.

Mennyibe kerül?

A jelenlegi árak mellett nagyjából 10-15.000 Ft-ért vásárolhatunk egy jó elemet. Ez valójában rendkívül jó anyag-és termékminőséget jelent, tehát, a befektetésünk garantáltan meg fog térülni a későbbiek során.

Milyen más lehetőségek vannak még?

A Nobo és Prestige szintén nagyon jó választási opciónak számítanak. Hiszen ezek is ismert és sokak által szeretett márkának számítanak, és ezeket is bőrből, bőrszerű anyagokból készítik a gyártók.

Főoldal Rólunk Kapcsolat