Barion Pixel
A webáruházunk cookie-kat (sütiket) használ, hogy biztonságos vásárlás mellett, a legjobb felhasználói élményt nyújthassa. 

Bőr táskák

Négy igen közkedvelt és pazar minőséggel rendelkező márka táskái közül válogathatszMegtalálod a KAREN lenyűgöző váll és kézitáskáit, a NOBO divatos hátitáskáit és hátizsákjait, vagy a Prestige elegáns táskáit is, a Chiara példányokról se feledkezzünk el. Szállítás két napon belül - hatalmas választék - online rendelés

Rendezés:

Miért különleges a bőr minőség? 

A bőr nem csupán táskák, hanem egyéb lakberendezési és divatkellékek esetén is a legkeresettebb alapanyag. Ez a kiemelkedő tartósságnak és anyagminőségnek köszönhető. Rengetegen próbálnak meg ósdi utánzatokat készíteni, mindhiába: egy műbőr vagy textil sokszor már látszatra sem azt a minőséget jelenti. 

Milyen stílusú és kialakítású termékek vásárolhatók webáruházunkban? 

Vannak olyanok, amelyek akár több kiló teher cipelésére alkalmasak, akár bevásárlásra is tökéletesen használhatók. És vannak, amelyek egyértelműen a fashion, divatosság és stílusosság igényét tartják elsődlegesen szem előtt. A kínálat jóformán kimeríthetetlen: emiatt mindenki találhat olyan terméket, mely kedvére való. 

Milyen márkákat kaphatunk bőrből? 

Rengeteg gyártónak a kedvenc alapanyaga a bőr. Ilyen például a KAREN táska, mely az egyik legjobb piacon kapható, kézi-és válltáska fajta. A NOBO hátizsák és hátitáska kínálatáról híres, a Prestige pedig rendkívül elegáns és stílusos megjelenése miatt örvend tiszteletnek.  

Miért fontos, hogy a "legjobbat" táskát kapjuk? 

Nagyon fontos, hogy az ismerőseink, barátaink, családtagjaink úgy gondoljanak ránk, mint aki ad magára. A táska az egyik legfontosabb presztízsjelzője egy nőnek, de egy férfinak is oda kell figyelnie arra, hogy pontosan mit szeretne felvenni. Nem csak egy partyn, fogadáson vagy különleges eseményen fontos ez, hanem akár a mindennapjaink során is. 

Milyen színben és mintázattal kapható bőr táska?

A kínálat gyakorlatilag kimeríthetetlen. Akár piros, fekete, fehér színben is, de a leggyakoribb egyértelműen a barna - nem is véletlenül, hiszen ez a bőr eredeti színe. Vannak egyszerű, minta nélküli és akár komplex felületi díszítésű termékek is. Így gyakorlatilag mindenki megkaphatja azt, amire vágyik, igénye és szüksége lenne. 

Miért éri meg igazán - a picit magasabb ára ellenére? 

Talán a kínálatot böngészve Neked is feltűnt, hogy a bőr táska picit drágább, mint a többi. Talán másfélszeres áron kapható ugyanolyan mintázatú és stílusú termék. Biztosan megér ennyit? Arra érdemes gondolni, hogy ezek a termékek tényleg rendkívül időtállóak és strapabíróak, nem kell fél évente újat vásárolni, akár sok éven keresztül használhatók. 

Főoldal Rólunk Kapcsolat