Barion Pixel
A webáruházunk cookie-kat (sütiket) használ, hogy biztonságos vásárlás mellett, a legjobb felhasználói élményt nyújthassa. 

Feltöltöttük készleteinket!

Új termékeink érkeztek, maszkoktól kezdve a pénztárcákon át, hátitáskákat, egészen a szuper több rekeszes válltáskákig. Úgy tűnik nagyon népszerűek a válltáskáink ezért igyekszünk folyamatosan bővíteni a választékot is. Feltöltöttük a baba-mama táska készletet is, kapósak a most divatba kerülő Rhino Bag táskák.

Többek között a vidám barna és fekete mintájú merev falú, ezért igen jó tartással bíró válltáskát mutatnám be.

Ahogy említettem is, barna és fekete színben érkezett, ami pedig a legfontosabb, hogy osztott belsővele rendelkezik. Tudjuk mennyire sokan keresik ezeket a termékeket ezért is tartjuk fontosan ezeket beszerezni nektek. 

 

Ettől is talán nagyobb durranás ez a két barna színű 3 osztott! rekesszel bíró válltáska. Igen jól látod, 3 cipzárral ellátott külön zsebbel rendelkezik, két féle barna árnyalatban kapható! Egyik sötétebb, a másik világos színű, viszont mindkettő szuper jól pakolható, itt mindennek tuti meglesz a helye.

Ajánljuk ajándékba, de magunknak is vegyünk egyet mindenképpen. Tartása ezeknek a táskáknak is nagyon stabil, amit belerakunk azt játszi könnyedséggel meg is fogjuk találni. 

 

Még nincs vége a praktikus több rekeszes válltáska felhozatalnak! Íme ez a több színből álló táska, fekete és barna árnyalatú kabátjaidhoz is passzolni fog a téli napokon. 

Természetesen ennek a válltáskának a belseje is jól osztott, több kisebb zsebbel, titkos rekeszek biztosítják mindennek a helyét. Ezen kívül a külsején is találunk cipzáros zsebeket. Rend a lelke mindennek, igaz?

A másik igen pörgős termékkategóriánk pedig nem más mint a hátitáskák, hátizsákok. Sajnos nem minden eladott hátitáskát sikerül pótolni, viszont helyette mindig sikerül újat beszereznünk és feltölteni az egyre szélesebb skálán mozgó készletünket. 

A fekete mindig is divat volt és divat is lesz, nos két szemrevaló darab hátit mutatnék nektek. 

Mindkettőnek két cipzáros, egymástól különálló rekesze van, ami nem minden hátitáskára jellemző. A jól pakolhatóságról már ódákat tudnék zengeni.

Tessék megnézni: Trendi fekete műbőr hátitáska

 

Sikerült néhány igen kellemes áron elérhető pénztárcát is feltöltenünk a webshopba.

Ez a piros és fekete brifkó jellegű pénztárca nagyon nagyon sok fakkos, és nagyon olcsóak is. Mindössze 1990ft-ért a tiétek lehet.

Elértünk a bejegyzésünk végére, viszont a legjobb dolgok talán most következnek.

Lehet mire ezt a bejegyzést olvasod már sokkal de sokkal több maszkot fogsz nálunk találni.

Egyelőre a karácsonyra és a hölgyekre koncentráltunk. 

Ezek a textil, mosható maszkok nem minősülnek hivatalosan elfogadott orvosi maszkoknak, nem helyettesítik azokat viszont kellő védelemmel látnak el a mindennapokban. Több rétegűek és legtöbb állítható gumis fülrésszel rendelkezik. 

Fontos, első viselés előtt ajánlatos őket kimosnunk 30 fokon mosógépben, nyugodtan ki is vasalhatjuk őket, de csak alacsony hőfokon.

Cuki ajándék a kicsiknek a karácsonyos témájú maszk, vegyünk gyerekeinknek és magunknak is egyet, vigyázzunk magunkra és egymásra is. 

Főoldal Rólunk Kapcsolat