Barion Pixel
A webáruházunk cookie-kat (sütiket) használ, hogy biztonságos vásárlás mellett, a legjobb felhasználói élményt nyújthassa. 

Csomagod követése / Visszaküldés

Csomagkövetés:

Csomagot az MPL-től vagy Samedaytől kapott email-ben és/vagy SMS-ben kapott csomagszámmal tudod nyomon követni. Rendelés leadása után, amint a csomagod össze lett készítve és szállításra kész, kapsz egy email üzenetet melyben találsz egy úgy nevezett csomagszámot melyet az email-ben és/vagy SMS-ben kapott internetes címen tudsz követni.

Továbbá ha szeretnéd a szállítási adatokat vagy fizetési módot módosítani, azt nekünk jelezve tudod megtenni. Tel: 0620/8518366 vagy info@zomadivat.hu

FoxPost csomagautomatába kézbesítés esetén is kapsz értesítést, emailt vagy smst, a csomagod követéséről és átvétel idejére vonatkozó információkkal.

Visszaküldés:

Terméket visszaküldhet a következő okokból: meggondolta magát / nem tetszik ill. hibás vagy rossz termék kézbesítése okán.

Termék visszaküldésre 14 nap áll rendelkezésre.

Hibás ill rossz terméket kapott kérem jelezze emailben az info@zomadivat.hu oldalon. 

A visszaküldés menete: Házhoz szállítás esetén a termék visszaküldése előzetes telefonos (06208518366) vagy emailes (info@zomadivat.hu) egyeztetés után lehetséges. Kérem vegye fel velünk a kapcsolatot ezzel kapcsolatban valamely elérhetőségünkön.

Foxpost esetében annál a csomagautomatánál tudja visszaküldeni ahol átvette, az átvételkor használt kódot használja. A foxpost automatánál a visszaküldés opciót válassza. Fizetendő mindenképpen lesz, díja: 1000 ft.

Megjegyzés: ha nem tetszik a termék ill meggondolta magát, úgy sajnos a termék oda és visszaszállítási költsége Önt terheli.

 

  

Főoldal Rólunk Kapcsolat