Barion Pixel

Ajándék tippek karácsonyra!

Ajándék tippek karácsonyra!

Talán már most sincs elég korán elkezdeni beszerezni a karácsonyi ajándékokat. Ki szeret kígyózó sorokban ácsorogni két szatyorral a kézben? Az óra ketyeg, a lehetőséged pedig adott! Vásárolj online a Zomadivat.hu oldaláról!

Amikor ezt a cikket írom már csak egy bő hónap, (egészen pontosan 5 hét) áll rendelkezésünkre karácsonyig. Szerintem megállapodhatunk, hogy online tényleg sokkal praktikusabb és egyszerűbb megvásárolni minden ajándékot a szeretteinknek. Az előnyökről egy korábbi cikkünkben bővebben is foglalkoztunk. 

Azt gondolhatják sokan, hogy a férfiaknak szimplán a legkönnyebb ajándékot választani, viszont ha nem a szokásos dolgokat akarjuk mindig vásárolni, akkor ugyanolyan nehéz mindkét nem részére meglepetést okozni. Ha tovább olvasod eme bejegyzést, akkor talán tudunk pár tippet, ötletet adni Neked, hátha neked éppen nem jutott eszedbe amiről szó lesz.

Pénztárca - erre mindig szükség van és lesz is!

Egy jól használható, sok rekeszes, praktikus, kényelmes fogású, lehetőleg színes, piros pénztárca minden nő álma és vágya. Több szempontot is figyelembe veszünk amikor pénztárcát választunk, a már említett praktikum és küllem is sokat nyom a latban. Kínálatunkban megtalálhatóak a különböző formák, színek, "fogás érzet", méretű tárca. 

A Laurence C piros pénztárca egy személyes választás, de mivel igen kedvező áron megkaphatjuk, ezt kell, hogy ajánljam. Több rekesszel, kártyák bőven elférnek, egyéb iratoknak is van hely. Nem túl nagy de a papírpénz is kényelmesen elfér benne. Nem csak pirosban létezik, ki tudja, lehet a fekete lesz a nyerő választás.

Alkalmi táskák

Nem a méret a lényeg, szokták mondani. Ebben az esetben pedig hatványozottan igaz is. Ezek a táskák pont elférnek a kezedben, mégis elég sokmindent bele tudunk pakolni, nem is hinnéd! Legyünk praktikusak és ötletesek, első ránézésre nem tűnik éppen hétköznapi viseletnek de mióta adunk más véleményére? 

Ha meg kell jelennünk, ami többet jelent ez esetben mint a farmer és blúz, akkor ezek az alkalmi táskák tökéletes választások lehetnek. Talán már meg is van kinek szeretnéd ajándékozni, igaz? 

Tippem az enyhén csillogós  táskára esik, mely bizonyára meg fogja dobogtatni a szerencsés szívét karácsonykor a fa alatt.  

A kihagyhatatlan hátitáskák, vagy hátizsákok, tornazsákok

Nem maradhatnak el a hátitáskák sem. A 21. század egyik legmeghatározóbb divatja lett, az (újra) előtérbe kerülő hátitáska és hátizsák kombinációk. 

Nincs olyan nő aki ne örülne egy újabb, már meglévő mellé, vagy az első hátitáskájának. Nem korosztályfüggő kérdés, egy minőségi, feltűnő, utánozhatatlan darabra. 

Próbáld meg szeretteidet olyan hátizsákkal meglepni ami kettő az egyben, tehát praktikus, hasznos és szépséges is. 

Gondolkodás nélkül ezt az igazán nőcis, fekete hátitáskát ajánlom! Nem egy hagyományos kinézetű és használhatóságú darab ez. Patentokkal bővíthető a szája, belseje szép és kellemes színű poliészter anyagból készült. Remekül pakolható, több kis cipzáros rekesz belül, kívülről varrott körben a teteje amitől igazán csinos lett ez a táska. Pántja természetesen állítható, viszont nagy fülének köszönhetően hordhatod kézben is, magad mellett. 

Biztosan nem fog veled szemben jönni. 

Kellemes vásárlást kívánunk!

Főoldal Rólunk Kapcsolat