Barion Pixel
A webáruházunk cookie-kat (sütiket) használ, hogy biztonságos vásárlás mellett, a legjobb felhasználói élményt nyújthassa. 

Férfi táskák

Férfi táskák változatos stílusban és színekben. Hatalmas méret-és színválaszték. Üzleti megbeszélésekre, munkába járáshoz, iskolába, mindennapi használatra. Szállítás azonnal raktárról, akár két nap alatt
Rendezés:

A férfiaknak talán kevésbé fontos a táska vásárlás? 

Ha táska, akkor mindig a nők - juthat eszünkbe a szokásos asszociáció. A felmérések és a vásárlói statisztikák szerint a férfiak csaknem ugyanolyan hangsúlyt fektetnek a táska vásárlásra, mint a nők. Ennek részben a fashion az oka: részben pedig az, hogy fontos, hogy a választott elem minden tekintetben megfelelő legyen, ha a tárolási funkciókra gondolunk. 

Miért a férfi oldaltáskák a legnépszerűbbek? 

Azért, mert ezeknek van igazán divatja. Egy baráti összejövetelre nem mehetünk el hátizsákkal! Nagyon fontos, hogy adjunk magunkra, a külsőnkre, megjelenésünkre, nem csupán üzletemberként, hanem fiatalként. Ezért a legtöbben az oldaltáska mellett teszik le a voksukat, de ez nem jelenti azt, hogy a választásunk automatikusan helyes lesz minden szempont tekintetében. 

Mire jó egy autóstáska? 

Autósok számára az autóstáska a legjobb választás. Praktikus, cipzárokkal és rekeszekkel teli, könnyen hordozható, viselhető, szinte azonnal kéznél lesz minden, amire szükségünk lehet. Ezeknél kiemelkedően fontos a finom tapintás, ugyanis a vezetés közben semmi nem zavarhat meg minket. 

Ha laptopot szeretnénk tárolni, akkor arra a célra érdemes-e külön vásárolni? 

Alapvetően igen. Ennek az az oka, hogy a laptopok hordozásához speciális belső térelválasztás lehet szükséges. Érdemes kifejezetten a laptop árustól beszerezni, általában nem alkalmas erre a célra egy oldaltásra, vagy a méretbeli megfelelőség nem stimmel

Milyen anyagokból készítenek manapság férfi táskákat? 

A marhabőr talán a legjobb minőséget képviseli mind közül. Ennek az az oka, hogy rendkívül tartós és prémium anyag - amelynek a beszerzési értéke is magas, ennek köszönhetően ezekért a táskákért kell a legtöbbet fizetnünk. Viszont ezek a termékek mindig kiváló minőséget képviselik. 

Aztán, vannak még egyéb alapanyagok is: műbőr, textil, vízálló nejlon, ezekből is kapható bőséggel a hazai webáruház kínálatban. 

Mely színárnyalatok a legdivatosabbak? 

A bézs, barna, fekete, fehér, drapp minden mennyiségben. Ezeknek a kominált árnyalatai is rendkívül jellemzőek és ismertek: ennek köszönhető, hogy a kínálat szinte minden lehetséges igényt lefed. A női táskákkal szemben itt általában nem lehet kapni mintázatos termékeket, hiszen nincs rájuk akkora kereslet, vagy igény. 

Miért érdemes több férfi táskát is vásárolni? 

Minden alkalom más és más. Más lehet illő egy baráti partyn és egy diplomaosztón. Nem feltétlenül előnyös, ha csupán egyetlen stílusú, vagy márkájú táskánk van otthon. Az is sérülhet, koszolódhat egy idő után: ezért az a legjobb, ha minimum két különböző férfi táskával rendelkezünk

Főoldal Rólunk Kapcsolat