KAREN táskák - szállítás 2 napon belül

KAREN táskák - kiváló anyag és minőség - egyenesen a ZomaDivat online áruházból! Hatalmas választék, változatos színvariációk, azonnali szállítás raktárról rendelés esetén. Két nap alatt! 
Rendezés:

A KAREN mint márka már elég hosszó ideje, sok sok éve az egyik legkeresettebb a magyar piacon. Az igazán divatos táskák egyik meghatározó képviselőjé nőtte ki magát, mert megbízható jó minősége, és egyre gyarapodó, már most is hatalmas választékával vívta ki magának a piacon a helyét. 

Ez a márka megtestesít mindent ami egy női táskában fontos kell legyen: visszafogott, finom, végtelen elegancia! A női válltáskák, alkalmi táskák mind kiváló minőségű ún rostbőrből készülnek. Ez biztosítja a hosszú élettartamot, kopásállóságot, könnyedséget.

Az összes ilyen táska belül osztott, két fakkos általában, belső zsebekkel tarkított, telefontartóval is rendelkezik. A színei és fazonjai mindig az aktuális szezonnak és trendek megfelelnek és folyamatosan megújulnak. Vannak ezen kívül még a szokásosan egész évben divatos fekete modellek és a klasszikus darabok, melyek az idő elteltével egyre kedveltebbek lesznek.

A KAREN táska mindig képviseli az aktuális trendet, eleganciát és a laza sportosság jegyeit! A jól választott táska tökéletessé teszi az aktuális szettet és szuper megjelenést biztosít neked. A táska öltöztet és fő kiegészítő, vállon vagy kézben hordható modellekből áll. 

Sokat elárul viselőjéről, annak stílusáról, illő a ruházathoz és az aktuális megjelenés alkalmához. KAREN női divattáskák széles választékából tudsz itt böngészni. 

Mi a rostbőr? 

Egy speciális eljárással készül, a fel nem használt bőrt rostjaira szedik, majd egy speciális anyaggal összekeverik, préselik és kész is a KAREN táska. Kiváló minőség, könnyű, alacsony sérülékenység és nagyon hosszú élettartam jellemzi ezeket a táskákat! Nem utolsósorban kedvező árak! Készletünk folyamatosan megújul, ezért érdemes hozzánk gyakran visszanézni! 

Főoldal Rólunk Kapcsolat