Barion Pixel
A webáruházunk cookie-kat (sütiket) használ, hogy biztonságos vásárlás mellett, a legjobb felhasználói élményt nyújthassa. 

Női táska - szállítás 2 napon belül

Női táska prémium minőségben, megfizethető árakon - folyamatősan bővülő kínálat, változatos választék és színek. Azonnal szállítunk raktárról - két napos határidővel!
Rendezés:

Női táskák - verhetetlen árakon! 

A női táskák többek, mint a legtöbb táska. Kiváló minőség és esztétikum - ezt nem tudja egy közönséges hátizsák, vagy a férfi táskák nagy része. Visszatükröződik bennük a gyendégség, a nőiesség, és a finom vonások. Habár kisebb a helykapacitásuk ezeknek a női termékeknek, kijelenthető, hogy stílusban ez viszi a pálmát az összes táskaféle közül. Ők a divatosság igazi megtestesítői! 

Mi alapján tehetünk különbséget ezen termékek között? 

Leginkább alakjuk, pántjuk, és színvariációik alapján lehet különbséget tenni. Elölnézet szerint vannak trapéz alakúak, és vannak téglalap formájúak. Az sem mindegy, hogy a váll rész hogyan csatlakozik az alaphoz - a legdivatosabb az, amikor az alsó részhez annak nagyjából harmadánál mindkét oldalon. 

Milyen anyagból készülhetnek ezek a termékek? 

Rengeteg féle anyagvariáció érhető el a piacon. Ilyen például a műből, valódi bőr, rostbőr vagy vászon, de vannak textil, PVC és poliészter alapú anyagok is. A gyöngyvászon igazi ritkaságnak számít! 

Mik a legjellemzőbb női színárnyalatok? 

Természetesen sokféle szín létezik a táskák világán belül - de mind közül a fekete, világoskék, türkiz, drapp és fehér a legnépszerűbbek, ha a női táska kínálatot tekintjük meg. Vannak igazán különleges mintázatú termékek is. 

Főoldal Rólunk Kapcsolat