Barion Pixel
A webáruházunk cookie-kat (sütiket) használ, hogy biztonságos vásárlás mellett, a legjobb felhasználói élményt nyújthassa. 

Kiegészítők

Rendezés:

Kiegészítők

A szájmaszk, más néven arcmaszk vagy sebészi maszk, egy olyan típusú védőmaszk, amely az orrot és a szájat takarja. Általában könnyű anyagból, például papírból vagy szövetből készül, és úgy tervezték, hogy megvédje viselőjét a levegőben terjedő részecskéktől és cseppektől, valamint megakadályozza a légúti fertőzések másokra történő átterjedését.

Használatuk

A szájmaszkokat általában orvosi és egészségügyi környezetben használják a fertőző betegségek, például a COVID-19 terjedésének megakadályozására. Más környezetben is használják, például az építőiparban, a gyártásban és más iparágakban, ahol a levegőben szálló részecskék jelen lehetnek.

Megjelenésük

A szájmaszkok többféle stílusban és kivitelben kaphatók, beleértve az eldobható maszkokat és az újrafelhasználható szövetmaszkokat. Lehetnek rugalmas fülhurokkal vagy megkötőkkel, amelyek a maszkot az archoz rögzítik, és némelyikhez orrhuzal is tartozhat a biztonságosabb és kényelmesebb illeszkedés érdekében.

Macska kaparófa

A macskakaparó egy függőleges oszlop vagy szerkezet, amelyet a macskák számára vakarózásra terveztek. Általában egy stabil alapból, egy függőleges oszlopból vagy rúdból áll, amelyet durva anyaggal, például szőnyeg borít, és néha tartalmaz egy megemelt platformot vagy ülőrudat is.

Élvezet és védelem

A kaparászás a macskák természetes viselkedése, és a kaparófa biztonságos és megfelelő lehetőséget biztosít számukra a kaparászáshoz és a karmaik kinyújtásához. Egy jó kaparófa azt is megakadályozhatja, hogy a macskák a bútorokat vagy más háztartási tárgyakat vakarják.

Fontos tudnivaló

A macskakaparófa kiválasztásakor fontos figyelembe venni a méretét és tartósságát, valamint a felhasznált anyagokat. Fontos a stabil alap, hogy a posztó ne boruljon fel használat közben, ideális a macskák számára a vakarózáshoz.

Főoldal Rólunk Kapcsolat