Barion Pixel
A webáruházunk cookie-kat (sütiket) használ, hogy biztonságos vásárlás mellett, a legjobb felhasználói élményt nyújthassa. 

Pénztárcák - szállítás 2 napon belül

Pénztárcák - Különböző színben és méretben, kortól és nemtől függetlenül mindenki megtalálja a saját ízlésének illetve adott alkalomhoz való pénztárcáját. Szállítás két napon belül, hatalmas és folyamatosan bővülő választék az egyik legjobb divat áruháztól
Rendezés:

Az egyik legfontosabb presztízsjegy!

Sokan nem hinnék, de bizony így van: a pénztárca egy vállalkozó, üzletember, vagy bármilyen személy egyik fontos társadalmi státuszjelzője. Sokan az autót, öltönyt sorolnák ide első sorban - viszont ugyanúgy igaz ez a pénztárcára is. Ha elmegyünk a haverokkal valahová szórakozni, akkor máshogy fognak ránk tekinteni, ha egy ósdi pénztárcát veszünk elő. 

Miből készül egy pénztárca? 

Nagyon sokféle alapanyag és vászon kombinációja lelhető fel a kínálatban, ilyen például a bőr, műbőr, lakk, poliészter, textil, valamint ezek gyakorlatilag végelen kombinációja. Így joggal jelenthető ki, hogy gyakorlatilag bármilyen igényt ki tud elégíteni webáruházunk

Miért különleges a választék? 

Nem csupán színben, anyagban, méretben lehet eltérő darabokat venni. Az igazi különlegesség, hogy rendkívül stílusos mintázat érhető el rengeteg különböző darabra. Vannak például nőknek, gyerekeknek készült leopárd mintás darabok is, de nőknek sokszor készítenek csipkés, virágos termékeket is. 

Női és férfi kivitelben egyaránt kapható!

Egyaránt árulunk olyan termékeket, melyek kifejezetten nőknek vagy férfiaknak készültek. Ez meglátszik a mintázaton, anyagtapintáson, a belső fülek kialakításán és a stíluson egyaránt. Rendkívüli elegancia, melyhez hasonlót nem sok helyen érni el! A színek világa is különbözik a két kínálatban, de a legfőbb színek azért mindkét helyen megtalálhatók. 

Mégis mennyi az annyi? 

Nem kell horror árakra gondolni. A minőségi pénztárcák ára pár ezer forintnál kezdődik, a drágábbak pedig akár 20.000 Ft-ba is kerülhetnek, de azok már tényleg igazi, kiemelkedő minőséget képviselnek. 

Főoldal Rólunk Kapcsolat