Barion Pixel

Ajándékok férfiaknak!

Ajándékok férfiaknak!
Már mutattunk be több cikkben is ajándék ötleteket hölgyeknek, nem titok a legtöbb termékünk egyelőre csupán a gyengébbik nemnek szól, de most tegyünk kivételt és mutassunk pár alternatívát férfiaknak is!

A pénztárca mindig jó ajándék, ha születésnapról van szó, vagy névnapról, de akár jelen esetben karácsonyról, nem tudunk rosszul választani.

Fel kell mérjük a lehetőségeinket, az igényeket és így kell válasszunk szerettünknek, barátunknak ajándékot.

Első ötletünk tehát nem más mint a pénztárca.

Adott is néhány opciónk amelyet bemutatnánk nektek:

1. Ha esetleg a vendéglátásban dolgozik a kiszemeltünk akkor legeslegjobb ajándék a brifkó pénztárca lesz. Nyilván a feketét ajánljuk férfiaknak, ez nem fog csalódást okozni, viszont hatalmas örömöt igen. Most a karácsonyra való tekintettel, még csökkentettük az egyébként is akciós árat.

2. Egy dolgozó férfinak, már ha olyan a munkája, és éppen nem a home office-ból kell munkára jelentkeznie, akkor van laptopja, annak pedig nem árt egy csinos vagy éppen sportos? táska. 

Jelen esetben mindkettővel tudunk szolgálni, ha mondjuk kerékpárral vagy tömegközlekedésel közlekedik az illető akkor talán a hátitáskás laptoptáskát tudnám ajánlani. Szürke és kék színben is elérhető.

3. A hétköznapi laptoptáskákról sem szabad megfeledkeznünk. Ezekbe a táskákba a normál méretű laptopok simán beleférnek, mellette még marad hely a kulcsoknak, iratoknak stb. is. 

4. Végül de nem utolsósorban a hagyományos kihajtható de nagyon strapabíró Gastone pénztárca a lehető legkézenfekvőbb megoldás. Ennek minden férfi örülni fog, ha elhasználódott és már keresi az utódot az illető, ha pedig alapvetően szeretett volna tárcát akkor meg pláne. Műbőr anyag, fekete, szép varrás, alapvető belső fakkok és aprópénz tároló. 

5. Öltöny ajándékba
Elsőre talán úgy tűnhet, hogy az öltöny kiválasztása, a méretvétel, a megfelelő fazon és szín eltalálása bonyolult ajándék lehet, ám valójában nem is olyan nehéz, ha pár aranyszabályt figyelembe veszünk. Az Öltönyház szuper tippeket ad a méretvétel egyszerűsítéséhez és a tökéletes öltöny kiválasztásához. Reméljük sikerült a cikkünkkel némi bátorítást és ötletet adni az ajándékvásárláshoz. Sok sikert és jó böngészést kívánunk az oldalunkon. Elsőre talán úgy tűnhet, hogy az öltöny kiválasztása, a méretvétel, a megfelelő fazon és szín eltalálása bonyolult ajándék lehet, ám valójában nem is olyan nehéz, ha pár aranyszabályt figyelembe veszünk. Az
Öltönyház szuper tippeket ad a méretvétel egyszerűsítéséhez és a tökéletes öltöny kiválasztásához.

Természetesen jövőre is várunk mindenkit szeretettel az oldalunkon, egyre bővülő kínálattal, már a férfiakat is jobban megcélozva, szuper árakkal. 

Békés Boldog Karácsonyt kívánunk, sikerekben gazdag Boldog Új Évet mindenkinek!

Főoldal Rólunk Kapcsolat