Barion Pixel
A webáruházunk cookie-kat (sütiket) használ, hogy biztonságos vásárlás mellett, a legjobb felhasználói élményt nyújthassa. 

Trendi táskák tinédzsereknek

Trendi táskák tinédzsereknek

Igaz már benne vagyunk konkrétan az iskolai szezonban, annak is a kellős közepén, de sosem lehet elég korán elkezdeni azon gondolkodni, hogy milyen táskánk is legyen majd a következő évben, vagy félév után akár.

Igaz már benne vagyunk konkrétan az iskolai szezonban, annak is a kellős közepén, de sosem lehet elég korán elkezdeni azon gondolkodni, hogy milyen táskánk is legyen majd a következő évben, vagy félév után akár.

Lehet az hátitáska, hátizsák, vagy oldaltáska?

Minden táskatípusnak vannak előnyei és hátrányai egyaránt, elég csak a szürke iskolai napokat alapul venni.

Manapság az oldaltáska már divatot teremtett így trendi és divatos tud lenni. Előnyei többek között, hogy sokminden belefér, viszont nem igazán egészséges a gyerekeknek sokáig fél oldalon hordani ezeket a táskákat. 

Fejlődő szervezetről lévén szó, nem mindegy milyen bántalmak érik a gerincet, ezért erre oda kell figyelnünk! Későbbi gerincferdülés miatt nem éri meg divatolni semmiképp sem. Egy pici apró módosítással a viselésben megoldja részben a problémát. 

Javasoljuk a másik lehetőséget ami nem más mint a kevésbé vagány de jóval egészségesebb a szervezetünk számára. 

Ennek ergonomikus kialakítása révén a súly eloszlik a háton, fele fele arányban a két váll között, egyrészt sokkal könnyebbnek is tűnik a hátizsák így, egy ponton összpontosul a súly a hátunkon. 

Alsó osztályokban a rajzfilmfigurás hátitáskák nagy népszerűségnek örvendenek, a mai népszerű animációs rajzfilmek szereplői nagy kedvencei minden kisfiúnak és lánykának. A változatok sorát talán egy egész estés film időtartama alatt se lehetne felsorolni.

 

Iskolán kívül viselhető táskák...

Ebben a szegmensben is találhatunk igazán változatos táskákat. Megszámlálhatatlan mennyiségű válltáska, oldaltáska, kézitáska áll rendelkezésünkre, ott vannak még az alkalmi táskák is, ezek nem éppen a hétköznapi táskák de azért nézzük meg őket szépen sorban.

A válltáska: Hatalmas előnye, hogy minden elfér benne és kényelmesen viselhetjük azt a vállunkon. Legtöbb elegáns és egy kellemes stílussal bír, így a viselője joggal érezheti, hogy a megjelenésén rengeteget segít. Ilyen a Fekete mintás műbőr válltáska Adriana, mely egy belső hatalmas rekeszében mindent "elnyel" amire szükségünk lehet, elől és hátul is kisebb tárolók vannak, cipzárral elfedve. Ide mindent bepakolhatunk még ami apróság és gyakran kezünk ügyébe kerül.

Nyilván minden nő a több rekeszes, ún. osztott belsős táskákat keresi, nos nem fog csalódni, hisz nálunk ezeket is megtalálhatja. Ha még a válltáskáknál tartunk akkor itt lenne a Letizia váll és oldaltáskaként funkciónáló táska. Annyi belső rekesszel, illetve külsővel is van megáldva, hogy biztosan a kedvenc lesz az összes otthon megtalálható közül. 

Az oldaltáska: Fentebb írtuk a cikkben miszerint érdemes a hétköznapokon kicsit könnyebb példányokat magunkkal vinni, így a hátunkat is megkímélhetjük, nem terheli meg az annyira. Személyes kedvencem ez a színes műbőr oldaltáska, mely kellőképpen elegáns és praktikus viselet is a hétköznapokban. Mivel szolíd színekkel rendelkezik gyakorlatilag minden kabáthoz, vagy cipőhöz megfelelő választás. Már korábban szintén említett osztott belsővel rendelkezik, mindenki nagy megelégedésére. Szuper választás kiránduláshoz, utazáshoz, nincs foglalt kezünk, nem kell figyelnünk a táskára sem ezáltal.

A kézitáska, alkalmi táska: Ahogy a nevében is olvashatjuk, a megfelelő alkalomra a megfelelő táska illik. Adott általában a ruhánk, cipőnk és más egyéb kiegészítő rajtunk, ehhez kell igazítani a táskánkat. Szívesen ajánlom a webshopunkban megtalálható alkalmi táskákat, lakk hatásútól kezdve a csillogó, illetve egyéb formavilágú darabokat, színválaszték pedig a feketétől kezdve a piroson át, a bézsig minden megtalálható.

Egy apró érdekesség Angliából ahol a királyi család hölgy tagjai többek között azért hordanak kézitáskát mert így könnyen kikerülhetőek a kézfogások idegen emberekkel.

Attól függően milyen táskát keresünk, milyen stílusban vagy színben, nálunk talán mindenki igényét ki tudjuk elégíteni. Nézzetek körül nálunk!

Főoldal Rólunk Kapcsolat