Barion Pixel
A webáruházunk cookie-kat (sütiket) használ, hogy biztonságos vásárlás mellett, a legjobb felhasználói élményt nyújthassa. 

Férfi bőr pénztárcák - szállítás 2 napon belül

Férfi bőr pénztárcák - rendelj online, két nap alatt szállítunnk! Kiváló minőség és anyag, bővülő és bőséges választék és színárnyalatok divat áruházunkból! 
 
Rendezés:

Miért a bőr a legjobb anyagminőség? 

Mindenki tudja, hogy a textiliparban a bőr a király. Minden terméket – legyen szó akár kanapéról, kabátról vagy pénztárcáról – igazán jó minőségben bőrből szoktak elkészíteni. Ennek az az oka, hogy ezek tényleg valódi minőséget jelentő, képviselő termékek. Elég csupán a kezünkbe venni, és látni fogjuk, hogy nem ócska, bóvli termékminőségről beszélünk.

A fér pénztárcák igazán megbízhatóak! 

A férfi pénztárcák kevésbé dekoratívak, mint női társaik, de annál megbízhatóbbak. Stabil tartás, szép, tágas zsebek, kiváló stílus és elegancia – pontosan a férfiak általános elvárásaihoz igazodik minden lehetséges tekintetben.

Miért érdemes jól választani pénztárcát?

Alapvetően azért, mert nagyon sok tekintetben meghatározza a társadalmi besorolásunkat, és az, hogy hogyan fognak tekinteni ránk az emberek a későbbiek során. Alapvetően elhihetjük, hogy másképp fog ránk tekinteni mindenki, ha azzal szembesülnek, hogy igényes pénztárcát használunk és hordunk.

Mennyibe kerül egy férfi bőr pénztárca?

Csupán pár ezer forintot kell rászánni, hogy vásárolhassunk egy olyan tárcát, amelyet mindenhol használhatunk, és büszkén elővehetünk. A legtöbb termék ára 10.000 Ft alatti, ennek köszönhetően nem kell mélyen a zsebünkbe nyúlni.

Főoldal Rólunk Kapcsolat