Barion Pixel
A webáruházunk cookie-kat (sütiket) használ, hogy biztonságos vásárlás mellett, a legjobb felhasználói élményt nyújthassa. 

Piros pénztárca - szállítás 2 napon belül

Piros pénztárca prémium minőségben, megfizethető árakon - folyamatősan bővülő kínálat, változatos választék és színek. Azonnal szállítunk raktárról - két napos határidővel!
 
Rendezés:

Piros pénztárca - az igaz divat és menőség!

Piros pénztárcát vásárolni sokak számára egyszerűen rossz döntésnek tűnik. Hiszen a fekete és a barna a leggyakoribb színek - de tényleg így van ez? Igaz, vagy pedig sem? A piros színben van egy kirívó különlegesség. Akár így, akár úgy: az eladási számok azt bizonyítják, hogy nagy kereslet van rá, különösen a nők részéről. 

Mekkora a stílusbeli változatosság? 

A pénztárcák piacán hatalmas stílusbeli változatosság lelhető fel - és ezt alapvetően nem befolyásolja a színárnyalat. Vannak teljesen egyenes felületűek, és vannak keresztbe csíkozásúak is: de kaphatók akár különleges mintázatúak és felületi díszítésűek.

Miből készítenek piros tárcákat? 

Leggyakrabban bőrből, szövetből, textiles anyagokból. A bőr természetesen a legjobb minőség, ezért ez is a legdrágább mind közül. A műbőr talán a leggyakoribb mind közül, hiszen elfogadható ár mellett elfogadható minőséget jelent. A tapintásban és tartósságban vannak igazán nagy különbségek. 

Többe kerülnek-e a piros színű pénztárcák? 

Alapvetően nem. Az áruk nagyjából ugyanannyi, a szín nem igazán befolyásol ilyen tekintetben. Hiszen, ez csupán egy festés, ami a felszínen egy különleges élményt biztosít. A színek tekintetében pedig hatalmas a változatosság: az élénkbordótól a "műpiros" színig szinte kimeríthetetlen a választák. 

Férfiaknak és nőknek egyaránt opció? 

Alapvetően igen. Leginkább nők szoktak piros színű pénztárcákat vásárolni, de férfiak is gyakran vesznek ilyet. Ennek az az oka, hogy rendkívül stílusos, és különleges a megjelenése. Az ismerőseink ámulni fognak, mikor elővesszük a táskából

Főoldal Rólunk Kapcsolat