Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

alkalmi táska

Az év színei, a Pantone szerint

Már másodszor fordul elő, hogy nem egy hanem két színt is jelölt az Év Színének a Pantone Intézet. 2021-ben, tehát idén egy szürke és a nyugtató színek közül a világos napsárgát választotta ki és szánt meghatározónak. Meg kell fontolni ezt a döntést, hisz a színtrendekkel foglalkozó hivatalos intézet mondja ezt nekünk. 

Pénztárcát karácsonyra!

Közelednek az ünnepek, a karácsony, nekünk meg betörik a fejünk a sok gondolkodásbana, mit is vennénk leginkább szeretteinknek ajándékba? Nem beszélve a kollégákról és a barátokról, róluk sem illdomos megfeledkezni. 

Ajándék tippek karácsonyra!

Talán már most sincs elég korán elkezdeni beszerezni a karácsonyi ajándékokat. Ki szeret kígyózó sorokban ácsorogni két szatyorral a kézben? Az óra ketyeg, a lehetőséged pedig adott! Vásárolj online a Zomadivat.hu oldaláról!

Trendi táskák tinédzsereknek

Igaz már benne vagyunk konkrétan az iskolai szezonban, annak is a kellős közepén, de sosem lehet elég korán elkezdeni azon gondolkodni, hogy milyen táskánk is legyen majd a következő évben, vagy félév után akár.

Szemrevételező: a mini hátitáska!

Új cikksorozatot indítunk aminek a neve a szemrevételező lesz. Minden ilyen bejegyzésben próbálunk majd egy egy konkrét termékről picit többet beszélni és gorcsó alá venni minden táskánkat vagy egyéb kiegészítőnket a webáruházunk kínálatából. 

Az első táskák egyike nem más mint egy nagyon kis formás, merev műbőr, bézs színű hátitáska, egy sötétebb, igazi nőcis, különleges formájú hátitáskával egyetemben. 

Női pénztárca és táska szett

Segítünk összeállítani egy pénztárca - táska kombinációt!

Bemutatjuk alkalmi táskáinkat!

Esküvőre készülsz vagy színházba? Segítünk!

A megfelelő táska, a megfelelő alkalomra!

Kutassuk, mikor milyen táska illő! Hogyan és mivel hord őket?