Barion Pixel
A webáruházunk cookie-kat (sütiket) használ, hogy biztonságos vásárlás mellett, a legjobb felhasználói élményt nyújthassa. 

Szemrevételező: a mini hátitáska!

Szemrevételező: a mini hátitáska!

Új cikksorozatot indítunk aminek a neve a szemrevételező lesz. Minden ilyen bejegyzésben próbálunk majd egy egy konkrét termékről picit többet beszélni és gorcsó alá venni minden táskánkat vagy egyéb kiegészítőnket a webáruházunk kínálatából. 

Az első táskák egyike nem más mint egy nagyon kis formás, merev műbőr, bézs színű hátitáska, egy sötétebb, igazi nőcis, különleges formájú hátitáskával egyetemben. 

Talán nem mondunk újat azzal, hogy egy konkrét eseményre az ahhoz passzoló táskával illendő megjelenni. Nem fogunk egy hátizsákkal vagy tornazsákkal beesni egy ilyen színházi előadásra. 

Viszont van erre megoldás, ugyanis vannak olyan hátitáskák amelyek kellő eleganciát sugallnak és nyugodtan felölthetjük a hátunkra.

A mai világban már nem annyira szigorú a protokoll és nem szükséges a kisestélyiben belibbenni a színházba, táska tekintetében is sokkal rugalmasabb az elvárás. 

Régebben szinte kötelező volt a jól kiválasztott ruhánkhoz a színházi táska, vagy alkalmi táska, amely ugye színben, stílusban passzolt a megjelenésünkhöz, attól nem tért el. Mai trend szerint már simán felvehetjük a farmert és egy jól kinéző mini hátitáskát is. Akár világos és mondjuk arany színben pompázó, akár sötét színre szavazunk, nem tudunk mellényúlni a választásunkkal.  

 

Ez a kis műbőr hátitáska a kedvencünk, mely a méreteiből adódóan szinte azonnal feltűnő lesz a hátunkon, valójában minden olyan dolog bele fog férni amire egy elegáns alkalommal szükségünk lehet. Létezik belőle a nagytestvér is, ugyanaz a táska de méretben a duplája a kistesónak. 

Ha a színét megvizsgáljuk, a hétköznapi sportos viselethez ugyanúgy illik mint az előbb említett jelesebb események alkalmával is. Két oldalán két cipzáros zsebbel rendelkezik, oda apróságokat el tudunk rejteni, de a fő rekesz az a belseje, amely anyagának és stílusának köszönhetően kitöltve, vagy akár félig megpakolva is ugyanolyan jó tartással bír. Pántja természetesen állítható, le tudjuk engedni a hátunk közepső része alá is, vagy foghatjuk kézben is a füle segítségével. 

Ha pedig a sötétebb, ezen esetben egy fekete hátitáskára esik választásunk, akkor talán még inkább elegánsabb megjelenést tudunk biztosítani.

Ez a hátitáska igazán különös formát öltött, a teteje összehúzható mint egy hátizsáké, a táska többi része pedig egy hátitáska alakját veszi fel. Feldobja az arany betét, az arany színű lánc, és varrott szegélye. Az alja merevített, picit elüt a színe is a táska többi részétől, de ettől néz ki rettentően csinosan. 

Akár egy kézben is hordozhatjuk a válltáskákra jellemző fülének segítségével, de ez még mindig egy hátitáska, ezért a két pántját igény szerint tudjuk magasságunkhoz mérten állítani. Igazi egyediségét a táska szája jelenti, ahol patentokkal bővíthető a rekesz nagysága. Belsejében pedig hatalmas öröm fogad, hisz nem csak egy nagy fakk található hanem több méretes osztás, kisebbekkel megosztva. Pakolásból csillagos ötös. 

Két, külsőre egészen különböző stílusú táskát mutattunk be nektek, de mégis közös bennük az, hogy gyakorlatilag bármilyen eseményre, programra felvehetőek. Az utóbbi fekete hátitáska talán egy fokkal többet ad, már csak a mérete miatt is, de a formája és dögössége miatt inkább olyan hölgyeknek ajánljuk akik nagy hangsúlyt fektetnek mindennapi megjelenésükre, minden apróság fontos számukra. 

(Konkrétan a hátitáskák méreteit és árát megtaláljátok a termék képére kattintva.)

Természetesen még sok sok egyedi és különleges táskával tudunk Nektek kedveskedni. Nézzetek körül nálunk a hátizsákok és hátitáskák világában.

Jó választást és vásárlást Kívánunk!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: alkalmi táska hátitáska táska
Főoldal Rólunk Kapcsolat