Barion Pixel
A webáruházunk cookie-kat (sütiket) használ, hogy biztonságos vásárlás mellett, a legjobb felhasználói élményt nyújthassa. 

A megfelelő táska, a megfelelő alkalomra!

Az öltözködés nem más mint egy formája a bőrünk eltakarásának, viszont egy módja az önkifejezésünknek is. Egy egy ruhadarab illetve kiegészítő elég sokat elárul annak viselőjéről is. Elmeséli az adott hangulatunkat, mutatja milyen élethelyzetben vagyunk éppen, és többek között az ízlésünkről is tanubizonyságot tesz. 

Egy szó mint száz, a táska ezer és ezer dolgot elárul rólad!

A táska egy kiegészítő amely nem csak esztétikailag ad hozzá a megjelenésedhez. Mikor kiválasztjuk az adott táskánkat, figyelembe kell vennünk azokat a kritériumokat, mik a célunk vele, mire fogjuk használni, mekkora méret is kell belőle, a stílusa. Minden egyes élethelyzetre más és más táskát választunk. Árulkodik rólunk, a személyiségi jegyeinkről és még sorolhatnánk.

Vizsgáljunk meg néhány példát is.

Vegyük számba sorban a táska típusokat. A hátizsákokat vagy hátitáskákat azok választanak akik inkább a kényelemre hajtanak, másrészről a divat is fontos tényező amikor felkapják a hátukra azt. Ezekből létezik különböző szín és méret, forma egyaránt. Remek választás ezeket felkapni a munkába járáshoz is, túrázáshoz vagy éppen a gyerekeknek feladni iskolába menet. Ha karakter oldalról tekintjük meg a dolgokat, azt mondanám, a hátitáskákat hordó nők szeretnek kalandozni, függetlenek és erősek, viszont nyugtalanok is egyben.

 

Fotó: Pinterest

A vállpánttal rendelkező táska kényelmes meg kell hagyni, mindennapi élet ritmusához tökéletesen passzol. Ezeket a típusú válltáskákat vagy oldaltáskákat a gyakorlatias gondolkodású hölgyek viselik előszeretettel, ők csupán a legszükségesebb és leginkább hasznos cuccokat hordják magukkal.

Adott élethelyzethez választjuk ki a megfelelő modellt, legyen az munkába járás vagy egy hétköznapi séta a parkban. Ezeket a táskákat döntés szerint az oldalunkon vagy a vállunkra kapva is hordhatjuk, ezt mi döntjük el. Szerencsére bőven akad ilyen táskánk a webshopunkban, csak tudj választani a jobbnál jobbak közül. :)

 Ezeket a táskákat méginkább sokoldalúvá teszi a tény, hogy a vállpánt miatt a vállon, és a testen keresztbe is lehet őket hordani.

 

Fotó: Pinterest

 

Beszéljünk a többfunkciós táskákról is. Ezek a táskák stílusunknak és igényünknek tökéletesen megfelel, bármilyen napi programunkhoz szuperül alkalmazkodik. 

Akik ezeket választják, általában elég sűrű napirenddel rendelkeznek, így azok a nap folyamán megfelelőek számukra. Létezik-e ilyen táska? Persze, hogy létezik!

Ez a váll és hátitáska kombináció két funkciós, egy egyszerű mozdulattal átalakítható igény szerint, oda amire éppen szükséged van. Azoknak a hölgyeknek ajánlom akik aktív életmód fokozatban élnek és nem szeretnének lemondani a stílusról és praktikumról sem.

Vegyük szemügyre a laptoptáskákat is. A laptop a 21.század vívmányai közé tartozik mely alapvető munkaeszköz lett nők és férfiak körében egyaránt. Ide vehetjük még a fiatalokat, diákokat is. Szerencsére már léteznek dizájnos, többfunkciós laptoptáskák is melyek egyedi megjelenést fognak számunkra biztosítani.

A nagyméretű táskákról még nem ejtettünk szót. Ez a tipikus bevásárlós vagy pakolós táska néven futó "mindenes". Akik ezt választják szeretnek mindenre IS felkészülni, az időjárás szeszélyeire, munkaeszközöket pakolnak bele, és még jut hely a nap végén a bevásárlásból származó apróságokat is belepakolni.

Ezt a táskát ajánlanám nektek: 

Végül de nem utolsósorban a kisméretű táskák, melyek akkor kerülnek elő amikor például valamilyen különleges rendezvényre, vagy alkalomra készülünk. Legyen az egy kis randi séta vagy mozi. Ebbe csakis a legszükségesebb dolgainkat súvasztjuk bele, kedvenc rúzs stb. 

Méretük ellenére hivalkodó lehet a színük és vagy mintájuk miatt.

Főoldal Rólunk Kapcsolat