Barion Pixel
A webáruházunk cookie-kat (sütiket) használ, hogy biztonságos vásárlás mellett, a legjobb felhasználói élményt nyújthassa. 

Női pénztárca és táska szett

Női pénztárca és táska szett

Segítünk összeállítani egy pénztárca - táska kombinációt!

Fontos-e, hogy passzoljon a pénztárca és a táska szett? Járjunk utána ebben a cikkünkben, miért fontos a harmonia a két kiegészítő között?

Azt nem kell elmondani, hogy a kiegészítőinknek valamilyen szinten harmóniában kell lennie ruhánkka illetve a megjelenésünkkel úgy en bloc. 

Milyen helyzet lép fel akkor amikor az adott táskánkhoz nem igazán passzol a pénztárcánk? Se a stílusa, mérete de még a színe sem? Remélhetőleg nem kell minden egyes meglévő táskánkhoz egy új pénztárcát beszerezni. Célszerű tehát olyan pénztárcát vásárolnunk amely passzolni fog a ruháink többségéhez, mert ha a ruhához választunk táskát akkor nagy valószínűséggel a kiegészítőink is jól meglesznek egymással. Nagyon sok helyen beszerezhető szettben a pénztárca és táska, viszont ha mégsem, akkor érdemes a következő dolgokra figyelnünk. Anyagában és színében legyenek hasonlóak, így elérhető lesz az a hatás mintha szettben tettünk volna szert rájuk. 

Ha minden kötél szakad és nem sikerül megvásárolni sehol a tökéletes szettet akkor mi magunk is elkészíthetjük magunknak a legideálisabbat.

Pénztárcával könnyű dolgunk lesz, rengeteg ötlet áll rendelkezésre, mint például vegyük elő a régi megunt tárcánkat és vonjuk be új borítással. Ha van kis kézügyességünk akkor meg is varrhatjuk magunknak egy kiválasztott anyagból. 

Léteznek olyan kreatív boltok ahol megtalálhatunk olyan készleteket amelyek már előre legyártott darabokat tartanak, csak össze kell őket állítani és már kész is a táska-pénztárca szettünk. 

Táska házilag is megoldható, erről egy későbbi cikkünkben fogunk beszélni. 

Ha mégis érzünk magunkban annyi késztetést és energiát, hogy elkészítsük magunknak a hőn áhított pénztárca táska szettet, előtte érdemes körülnézni nálunk, biztos vagyok benne, hogy találsz megfelelő kombinációt. 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: alkalmi táska pénztárca táska
Főoldal Rólunk Kapcsolat