Barion Pixel

Bemutatjuk alkalmi táskáinkat!

Bemutatjuk alkalmi táskáinkat!

Esküvőre készülsz vagy színházba? Segítünk!

Engedjétek meg, hogy egyik kategóriánk termékeit bemutassuk Nektek. Ezek nem egyebek mint az alkalmi táskák, noha nem éppen az esküvői szezon közepén vagyunk, viszont a karácsony közeleg és az ünnepek közeledtével sokakban felmerül a nagy kérdés, mit is vásároljanak ajándékba? Ez pedig egy remek ötlet amit adhatok Nektek, egy szép alkalmi táska, vagy kézitáska szuper ajándék ötlet véleményem szerint. 

Mielőtt beszélnénk az alkalomhoz illő táskáról, először is nézzük az öltözködési módot. Mit és hogyan illik viselned amikor egy esküvőre készülsz?

Ha vendégként jelenünk meg akkor azért nem árt elegánsan felöltözni, többek között a kosztüm viselése javallott, azzal talán nem is tudunk mellélőni annyira. 

Ezt lehetőleg viseljük szoknyával, mert a nadrágkosztüm nem előnyös ruhadarab esküvőn. Talán még az estélyi szokott feltűnni, de ez leszűkül a rokonokra. Így ők méginkább elegánsnak tudnak tűnni az ifjú pár mellett. 

Kis estélyi ruha? Bingó! Ez is csodás ötlet, válasszunk vidám és élénk színeket, mert az esemény is egy örömteli alkalom. Ne legyen fekete semmilyen körülmények között, ez nem temetés. 

Elegánsak vagyunk és nem szexik túlságosan, tehát a térdig, vagy az alatt érjen a kiválasztott ruhánk. 

Arra törekedjünk, hogy a mennyasszonyt ne ugorjuk túl a ruhánkkal, nyilván vannak feltűnési viszketegségben szenvedő hölgyek de jobb a békesség és az egyszerűbb ruha. A cipő már más kérdés, de itt is érdemes inkább praktikusan választani, elég sokáig fogunk ácsorogni vagy úgy en bloc viselni a lábbelit. Arról nem is beszélve, ha nem tudunk nagyon magassarkúban menni akkor inkább legyünk alacsonyabbak mint botorkálóak. 

A kiegészítőkről is ejthetünk pár szót, mely megkoronázása a teljes öltözékünknek, na és itt jön képbe az elmaradhatatlan táska választásunk.

El is jutottunk a cikkünk fő témájához a megfelelő alkalmi vagy kézitáska kiválasztásához.

Még a mennyasszonyoknál is felmerül a kérdés, kell-e vagy sem? Ebben az esetben szerintem nem éppen megkoronázza a szettet a táska viselése hanem pont elrontja. A mennyasszony ruhája már magában is tökéletes kell legyen. Minden más hordanivalót a koszorúslányok majd visznek. 

Nem mindegy milyen táskát is választunk, viszont kicsit könnyebb a választás mint a megfelelő ruha megtalálása. 

A táska lehet díszes akár, fontos, hogy a ruhához egységesen passzoljon. Kézben hordható vagy válltáska is jó választás lehet. Ha zavaró érzés, hogy foglalt a kezünk akkor olyan táskát válasszunk aminek van egy hosszú pántja, így a vállunkra tudjuk venni.

Szerencsére van miből választanunk a webshopunkban, csillogó, lakk hatású, vagy matt, illetve több színben pompázó táskáink közül tudsz választani. Ezekben megtalálható olyan mely vállra is akasztható és a mérete is picit nagyobb. Kinek milyen igénye van, mit is szeretne magánál tudni. Ha elég hosszan leengedjük a pántot akkor már válltáskaként is tekinthetünk rá. 

 

 

Főoldal Rólunk Kapcsolat