Barion Pixel

Az egész évben nyerő táska szín!

Az egész évben nyerő táska szín!

Léteznek olyan színek, melyek kifejezetten nyárral és az ősszel tudjuk összekapcsolni. A piros viszont talán az az egyetlen szín, mely egész évben divatos hatást kelt.

Télen egy hozzá való outfittet fel tudunk dobni a piros táskánkkal, ősszel pedig harmonizál a falevelekkel, adunk néhány tippet, hogyan is kell ebben az évszakban bevetni.

 

A piros szín gyakorlatilag a legunalmasabb és legegyszerűbb szetteket is fel tudja dobni. A piros megjelenhet egy kiegészítő képében, legyen az cipő vagy sál, vagy egy táska formájában. Így igaz, elég egy piros válltáska például és máris feldobtad az addig unalmas és szürke megjelenésedet.

Ez a kis piros válltáskánk egyszerűen csodálatosan néz ki piros pompájában. Akár kézben fogható formában is viselhetjük, de leginkább ez oldaltáskaként tölti be leginkább funkcióját. Nem túl nagy méretű táskáról beszélünk, de ettől ne ijedjünk meg, belső osztott rekeszeibe mindent a helyére tudunk tenni amire szükségünk lehet. Ez egy alkalmi táskaként is használható darab, szürke hétköznapokon is viselhetjük bátran, hisz erről beszéltünk eddig is, viszont a lehető legjobb hatást mégis egy randi vagy vacsora alkalmával érjük el. Lakk hatású, merev falú táskáról révén igen csillogós és ez nem fog megtörni, hisz nincs szükség kitömni mindenféle felesleges kacattal ahhoz, hogy jól nézzen ki. 

Arról nem is beszélve, hogy nem kell tartanunk attól, ha pirossal kombináljuk. Aki kellőképpen extrovertált az oda és vissza lesz érte. 

Néhány tippet ha adhatok neked. Tegyük fel a szép blúzod mellé keresel színes táskát, válaszd ezt a színt és kombináld néhány apró kiegészítővel, legyen az egy piros pénztárca.  

Ha a tutira hajtasz, akkor még egy kis feketét is belefűzhetsz, nem fogsz rosszul mutatni így sem. 

Ne érezd úgy, hogy a piros ruhák nem igen neked valóak, harsányak. Nincs szükség elbújni hisz a kiegészítőkkel szinte kockázatmentesen lehet kísérletezgetni.

Kezdd el ezt egy hátitáskával, vagy hátizsákkal. A levesebb néha több ahogy szokták mondani, a kiegészítők ragyogni fognak ha az öltözéked többi darabját inkább semleges, naturál színekből válogatod össze.

 

Főoldal Rólunk Kapcsolat