Barion Pixel

Online shopping a legjobb téli program

Online shopping a legjobb téli program

Mi mással üthetjük el az időnket a hideg téli napokon?!

 

 

Közeleg a tél, rettentően hideg és nyers, szakad a hó is, viszont mi nők még így is képesek lennénk nyakunkba venni a várost és megindulni vásárolni. Akár egyedül, akár többen a lányokkal együtt, nem számít. 

Lehet viszont az idő annyira zord, hogy fizikailag nem tudsz kimenni a lakásból, mit tudsz tenni, készítesz egy jó kis forró csokoládét vagy egy erős kávét. A vágy azonban a shopping iránt továbbra is ég benned, a leghidegebb időjárás sem tudja kioltani, muszáj vásárolni!

Fotó: Pinterest

 

Aztán a fejed fölött kivillan az a bizonyos izzó és meglátod a laptopodat figyelni rád a sarokból. Hát persze, az internetes vásárlás is egyféle megoldás lehet most bajaidra.

Manapság már szinte mindenhez hozzá lehet jutni az interneten, ráadásul kényelmes és nagyon praktikus is, időt és energiát, esetleg egy megfázást is spórolhatsz vele ha beleveted magad az online shopping világába. Csak gondolj bele, több boltot is át tudsz görgetni seperc alatt és azonnal értesülhetsz a legújabb akciókról, összehasonlítani az árakat. Nem kell a tömegben araszolnod, ami manapság sajnos még egy hatalmas előny.

A barátnőid pedig hűségesen tudnak téged követni az éteren keresztül így több szem többet lát alapon a legjobb ajánlatokat ki tudjátok választani. Ezzel meg is van oldva a csajos délután, hátitáskák, válltáskák és oldaltáskák elegyéből tudtok nektek valót választani. 

Sőt, legtöbb weboldalon egy bizonyos összeg elköltése után a szállítási díjat is elengedik nektek. Máris spóroltál egy picit. Ez pedig mindig jó érzés. 

Táskákról lévén szó, ne feledjéték folyamatosan böngészni az oldalunkat hisz nálunk mindig akciók várnak.

Fotó: Pinterest

Arról nem is beszélve, hogy ha mégis a pároddal kellene menni vásárolni, számára vennél mondjuk táskát vagy akár laptoptáskát, az kész szörnyűség. Ők ezt utálják, tisztelet a kivételnek, olyanok mint egy gurulós bőrönd, cibálni kell magunk után őket. 

Ha mégis eljön velünk és tegyük fel egy szép táskát próbálunk éppen, az unott és közönyös arcukat látva teljesen elmegy még az élettől is a kedvünk.

Otthon viszont csak annyi a "dolga", hogy ránézzen egy pillanatra a monitorra vagy kijelzőre és egy biccentéssel már el is fogadta a kinézett táskánk árát és tehetjük is a virtuális kosarunkba.

Mindent összevetve ez a lehető legkényelmesebb módja a vásárlásnak. Legyen az táska, pénztárca, bőrönd, bármilyen hátizsák, elég megnézni a webshopban, néhány kattintás után pedig már miénk is. 

Ezek a termékek általában olcsóbbak is mintha a boltban vennénk meg hisz a bolt bérleti díját nem ültetik bele pl a kiválasztott táska árába. 

A kényelmünket tovább szolgálja a tény, hogy házhoz szállítással ki sem kell mozdulnunk megintcsak, de egy átvevőhelyen is bármikor átvehetjük néhány munkanapon belül a termékünket.

 

 

Főoldal Rólunk Kapcsolat