Barion Pixel

Okosan válassz táskát!

Elsőként nézzük meg milyen táskák illenek az alacsonyabb nőkhöz?

Arra mindenképpen érdemes figyelned, hogy olyan táskát válassz lehetőleg, ami nem nagyméretű, terjedelmes, mert így még kisebbnek fogsz tűnni annak viselése közben. Lehető legjobb választás tehát a kisméretű esetleg közepes oldal és vagy válltáskák.

E mellett jobb ha hangsúlyt fektetünk a vállpánt hosszára is, amelynek állíthatónak kell lennie, bár túlzásokba se szabad esnünk, hisz ha túl hosszú a pánt akkor olyan hatást érünk el mint a túlságosan méretes táskákkal. Még alacsonyabbnak tűnsz majd ezért erre különösen ügyeljünk.

Személyes ajánlásom számodra a Clarissa piros lakk hatású váll és oldaltáskaként is viselhető darab. 

Vegyük szemügyre melyek a magasabb hölgyek lehetőségei. 

Magas és vékony nők esetében pontosan az eddig leírtak ellenkezőjére kell törekednünk. Kerüljük el messzire a rövid pántos és kisebb méretű oldal és válltáskákat.

Válasszunk a nagyobbak közül, próbáljunk arányosan a magasságunkhoz táskát választani. 

Nézzük milyen kritériumoknak kell megfelelnie ezeknek a táskáknak. Rövid füllel rendelkező kézi táskák biztosan jól fognak állni neked. E mellett szinte bármilyen nagy méretű válltáska megfelelő lehet, behajlított karral vagy csak lógatva. 

Ha túlságosan is vékony vagy a magasságodhoz akkor inkább egy mérettel kisebb válltáskák közül válassz. Érdemes sokszor megnézni magad tükörben és figyelni a helyes arányokra.

Segíthetek? Választottam neked egy válltáskát: A nyertes nem más mint ez a fekete steppelt táska. (ha már közeleg a tél)

A következő típus a körte, illetve molettebb hölgyeké. 

Ha ide tartozol akkor mindenképpen kerüld a keresztbe péntos táskákat, ugyanúgy mint a keresztbe csíkos ruhák esetében, ezek optikailag méginkább "széthúzzák" annak viselőjét. 

Másik fontos szempont, melyet személy szerint kerülnék az pedig nem más mint azok a táskák amelyek pont a derekadig érnek. Hisz ebben az esetben a szemek épp arra a test tájékra fognak fókuszálni és ez is előnytelen számodra. Ezt pont ellensúlyozni szeretnéd nem kihangsúlyozni, nemde? 

Összefoglalva a válltáskákból válassz, de az oldaltáskák közül is szemezgethetsz, ajánlatos a kis és közepes méretűeket választanod.

Sokat gondolkodtam, de végül erre a Melita válltáskára esett a szavazatom. Válassz több szín közül, ez nem annyira kirívó, de mégis meg fog akadni rajta jópár szempár. Végül de nem utolsósorban az "alma" testalkatú hölgyeket vegyük gorcső alá. 

Leges legfontosabb, olyan táskát válassz mely ellensúlyozza a testalkatodat. Talán már te is tudod milyen táskára gondolok. Mindenképpen oldaltáska amely leér egészen a lábadig, így a figyelem nem irányúl a "problémás" terüketekre. Kézben hordható táska is szóba jöhet, esetleg aktatáska. Bátran ajánlom számodra az élénk színeket és a szögletes formákat.

Jöjjön utolsó ajánlatom: Ez a színes műbőr oldaltáska, igaz nem élénk színű, de vidám és szögletes. Ráadásul remek áron elérhető nálunk.

Remélem sikerült némi támpontot adnom a válltáskák és oldaltáskák közötti különbség, illetve számodra különösen fontos szempontok kiválasztásának kérdésében.

Bónusz tipp - az igazi megjelenés érdekében 

Abban az esetben, ha szeretnénk igazán szépen megjelenni, nagyon fontos, hogy a körmeink is rendben legyenek. Valamilyen pigmentáció, igényes gél lakk mindenképp segíthet nekünk a cél elérésében. 

Tartalomhoz tartozó címkék: oldaltáska táska válltáska
Főoldal Rólunk Kapcsolat