Barion Pixel

Milyen táskát vigyek buliba?

Vajon hányszor jutott eszetekbe, hogy nem akartok vinni táskát vinni buliba? Hány és hány alkalommal eldöntöttétek, nem és nem. Ez egy sarkalatos kérdés mert táska az kell, anélkül megőrül egy nő, rengeteg dologra szükségem lesz a partin, másik oldala a dolognak pedig az, hogy magát a létezést is megnehezíti sokszor.

Kár tagadni, mindenki úgy van vele mint mi, belerakok mindent is! :) Gyakorlatilag mindent belerakunk, egy két, na jó háromféle rúzs, parfüm, víz, stb. A telefonról és pénztárcáról nem is beszélek, hisz az teljesen alap dolog. 

Néha megpróbálok szortírozni, de kár a próbálkozásért, egy idő után már megint ugyanúgy tele van és semmit se találok benne.

A konkrét bulitáskám amit erre a célra használok már más téma. Abba tényleg csak azt rakom amire szükségem lehet. Viszont még így is okoz néhány kellemetlen pillanatot és csalódást. Először is döntsük el milyen táska is legyen a bulitáskánk.

De csak egy piriny táskára van szükségem. OK! Na de abba nem fér bele a gázspray a sok rúzs mellé, a biztonságra pedig mindig minden körülmények között ügyelünk, igaz lányok? 

Rendben, akkor nagyobb táskára lesz szükségünk. 

Először mindenki azt gondolja, hogy bulizni nem is nehéz a táskánkkal, hisz pici és nem zavar minket, aztán amikor feldobom a karjaimat egy jobb számnál akkor szinte orron is vágott. Ez fájt! 

Jól van, tehát akkor "megszabadulok" tőle és lerakom valahova, rálátok, ott van a többiek táskája is, nincs para. Vagy mégis?

Nem! Lerakom akkor a ruhatárba. Már szinte meg is szokom a gondolatot amikor rá kell ébredjek, abból a táskából szükségem lesz dolgokra, fontos dolgokra.

Arról nem is beszélve, hogy folyamatosan azon paráznék, biztosan az enyémet fogják ellopni. Ne már!

Van egy eshetőség amikor kijelölünk egy konkrét személyt, (úgyse szokott táncolni), te fogsz vigyázni a táskáinkra. 

Végül pedig, nektek milyen furcsa vagy vicces dolgok (vagy élőlények?) kerültek bele táskáitokba a bulizós korszakotok alatt? 

Remélem okoztam néhány kellemes percet eme blogbejegyzés olvasása alatt, nézzetek körül nálunk, váll és oldaltáskáink közül biztos megtalálod a kedvenc "bulitáskádat".

Jó szemezgetést! :)

Főoldal Rólunk Kapcsolat