Barion Pixel
A webáruházunk cookie-kat (sütiket) használ, hogy biztonságos vásárlás mellett, a legjobb felhasználói élményt nyújthassa. 

A tökéletes laptoptáska kiválasztása

Megvettük kinézett laptopunkat, viszont miután hazavittük és kicsomagoltuk rá kellett jönnünk, hogy valamit elfelejtettünk. Igen... Szükségünk lesz egy laptoptáskára is a későbbiekben amikor is a rendeltetésének megfelelőnek magunkkal szeretnénk vinni, hisz ezért vásároltuk meg. 

Ez egy nagy dilemma, mert a variációs lehetőségek száma szinte végtelen.

Ez a cikk azért született meg, hogy segítsen neked kiigazodni és a helyes döntést meghozni a laptoptáska vásárlását illetően.

Kezdjünk is el gondolkodni. Szükségünk volt a laptopra, de ahhoz tartozik még egy töltő, egér, és egyéb kiegészítők is. Irataink, vagy egy külső merevlemez például.

 

Először is át kell gondolnunk mire is fogjunk használni a laptopot, illetve a hozzá megvásárolni kívánt táska mennyire lesz igénybe véve. 

1. Mi a legkényelmesebb módja a laptoptáska hordozásának? 

Van aki a hátán vinné, van aki kézben, és van olyan is aki gurulós bőröndben húzná maga után legszívesebben.

Szerencsére szinte minden eshetőségre van megoldásunk, hisz a webshopunkban mindenkire és mindenre gondoltunk.

2. Hol és mennyit fogjuk használni a táskát?

Nem is kérdés, hogy ha csak a munkába járás a cél vele, és reggel betesszük a kocsiba este pedig visszatesszük akkor a legegyszerűbb és legolcsóbb táskák is megfelelőek lehetnek.

Viszont nem mindenki és mindig jár autóval ezért a praktikusság jegyében léteznek hátitáskaként funkciónáló laptoptáskák is. Ezekkel már el lehet indulni a tömegközlekedésben és hétvégén kirándulni is. Bőven jut hely az alap kiegészítők mellett egy két üditős palacknak és pár szendvicsnek is. Nem beszélve arról, hogy kíméljük a hátunkat, mivel a súly eloszlik a vállainkon. 

 

 3. A laptoptáska méretének megfelelő kiválasztása.

Ez sem olyan egyszerű mint elsőre gondolnánk. Fontos, hogy vásárláskor vigyük magunkkal a laptopunkat és próbáljuk bele a kinézett táskába. A táskánál a képernyőméret fix, viszont körülötte van egy szegély amely változó méretű általában. Ezt a tanácsot tehát mindenképpen érdemes megfogadni.

Webshopunkban találhat különböző méretű laptopoknak táskát, hátitáska funkciót is ellátó darabokat és hagyományos kézitáskaként hordhatóakat is.

Bízunk benne sikerült néhány hasznos gondolatot megosztanunk és a megfelelő laptoptáskát fogjátok kiválasztani.

 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hátitáska laptoptáska táska
Főoldal Rólunk Kapcsolat