Barion Pixel

Hátizsák és oldaltáska 2 az egyben?

Picit elgondolkodtam, hogy praktikus-e a hátizsák vagy hátitáska és oldaltáska egybe gyúrva? Lehet-e ötvözni a két táska pozitív tulajdonságait úgy, hogy mindeközben még jól is nézzen ki a végeredmény? Járjunk ennek utána, mai cikkünk erre keresi a választ.

A hátizsák előnyei:

A hátitáska vagy hátizsák viselése a leginkább egészséges a hátunkra nézve. Ha belegondolunk a súly úgy oszlik el a hátunkon, hogy a gerincet egyik oldal irányba sem húzza el, mint a többi oldaltáska vagy válltáska melyeket értelemszerűen csak a jobb vagy bal vállunkon lógatunk. Ez mindenképpen egy pozitív tulajdonság ami a  hátizsák mellett szól. Továbbá akár nagyobb súlyt is magunkra vehetünk anélkül, hogy bármilyen kárt, (fájdalmat) tennénk hosszú távon magunkban. Harmadik jó tulajdonsága pedig a két szabadon lévő kezünk lesz, melyet nem foglal le egy táska pántja sem. 

Ezért csodás megoldás a városban való rohangáláshoz illetve gyermek mellé mert a kezeink mindig szabadok és nem kis mennyiségű csomagot tudunk cipelni anélkül, hogy megéreznénk a súlyát. 

Hátitáskáink között megtalálod a te stílusodnak megfelelőt, a nőies és elegáns megjelenésűeket, vagy a sportos inkább csak hétköznapi belepakolós verziót is. 

Igazi hátizsák forma, vagy tornazsák is megtalálható a kínálatunkban, de a személyes kedvencem a gyönyörű aranyba burkolózott hátitáska, mely magába foglalja az eleganciát és tuti egyedi megjelenést.

 

A két véglet, egyik szolid megjelenésű teljesen átlagos, bármihez viselhető hátitáska, a másik inkább a gyereknek mindent beledobálós, de akár tornacuccnak is kiváló hátizsák.

 

Ha kinézegettük magunkat a hátitáskák világában, (vagy inkább menüpontjában), akkor térjünk rá az oldaltáskákra.

Az oldaltáska egy olyan kiegészítő termék melyet előszeretettel tudunk hordani a szürke hétköznapokban is, de nyugodtan felkaphatjuk egy jeles alkalomra is, nem is beszélve arról, hogy a suliban is teret nyert magának. Legjobb benne, hogy több módon is hordhatod és variálhatod magadnak. Hordható lesz ezáltal a vállunkon, ha hosszabbra állítjuk a pántot akkor akár oldaltáskaként is működik, esetleg magunkon átvéve. Ezekből létezik különféle méret, igénytől függően. Ez a steppelt oldaltáska úgyis most divat, jön a tél is, annyira jó megfogdosni is, szuper anyagból készült és tartós, nem kell kitömni sem ahhoz, hogy jól nézzen ki. Nem is tudom melyik színt választanám. 

De választhatunk egy elegánsabb példányt is, hisz a steppelt táskák inkább a sportosságot jellemzik. Ez a műbőr oldaltáska állítható pánttal fekete és barna színben is kapható. A közösségi médiában ezek az oldaltáskák kapták a legtöbb szavazatot, like formájában. Nem kevésbé remek társ a városi kiruccanásokhoz, szükség esetén át tudjuk venni magunk előtt, védeni tudjuk olyan terepen is ahol fontos a táska megóvása. Viszont ezt állíthatjuk úgy is, hogy válltáskaként használjuk, mivel a pántja rövidebbre is vehető.

Mindkét oldaltáska megtalálja a megfelelő alkalmat, hogy viseljük. 

 

Lehet-e kettő az egyben? 

Legjobban kézenfekvő talán az iskolás korosztálynak lenne a hátizsák és oldaltáska fúziója. Mostanság trendi lett az oldaltáskát sulis táskaként hordani, ezért külön oda kell figyeljünk, hogy a gyermekünk hátát ne húzza az iskolatáska, védenünk kell a gerincüket. Az oldaltáska pedig minden csak nem a gerincük legjobb barátja. Egyenes az út a gerincferdüléshez és a hátfájdalomhoz. Ahhoz még elég fiatalok, hogy már ebben a korban hátfájással éljenek együtt, nem beszélve a kiakalult rossz tartásról sem. Szuper ötlet lenne egy olyan táska mely ha úgy van állítva akkor oldaltáska, de hátitáskaként is felvehető.

Lehet sikerült egy picit összezavarni a fejeket, de hátha sikerült pár gondolatot is elültetni a fejetekben, bízom benne sikerül egy csodás táskát találni a webshopunkban mely minden igényeteket kielégíti, vagy egy szerettednek okoz örömet.

Tartalomhoz tartozó címkék: hátitáska oldaltáska táska
Főoldal Rólunk Kapcsolat