Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fából készült táskák!

Tegye fel a kezét aki odavan a táskákért! Valószínűsítem, hogy jó pár darab műbőr, velúr, bőr, és szövettáska lapul a szekrényeitek mélyén. De mérget tudnék arra venni, neked még biztosan nincsen fából készült táskád. 

Fából készült táska

Fotó: Pinterest

 

Az idei ősz legcoolabb darabjai ezek a fából készült mintapéldányok, melyeket nektek is be kell szereznetek.

Ősszel a színes levelű fák csodálatos szépséget rejtenek magukban. Sokszor azt érezzük szeretnénk egy kis darabot magunkkal hozni belőle, vagy akár mindig magunknál tartani. 

Fotó: Pinterest

Elkészültek, eljöttek és hódítanak a fából készült táskák melyek azonnal teret hódítanak maguknak. Ezek a fatáskák hímzésekkel vannak borítva, csatokkal és velúrral vannak kombinálva, ettől pedig egyszerűen megszületett egy természetes trend. Arról nem is beszélve, hogy válltáska, oldaltáska, hátitáska, gyakorlatilag minden táskatípus elkészülhet és el is készült fából. Szebbnél szebb darabok közül lehet válogatni.

Fotó: Pinterest

Csupán egy baj van mindezzel, mivel természetes anyagból, jelen esetben fából készültek ezek a táskák, el fognak idővel korhadni. Viszont pár év múlva már lehet a sokadik táskánk lenne a gardróbban, ezért lehet nem is sajnáljuk majd őket annyira. 

Ha le is cseréljük őket idővel, addig is gyönyörködjünk bennük és ha tehetjük szerezzünk is be egy kettőt. 

Fotó: Pinterest

 

Tartalomhoz tartozó címkék: oldaltáska táska válltáska
Főoldal Rólunk Kapcsolat