Barion Pixel
A webáruházunk cookie-kat (sütiket) használ, hogy biztonságos vásárlás mellett, a legjobb felhasználói élményt nyújthassa. 

Pénztárcák baráti áron!

Kínálatunkból nem hiányozhatnak a pénztárcánk sem. Fő profilunk mindig is a táska, és minden ami táska marad ezután is. Viszont ezek kiegészítőire is gondolunk kell. Egy pénztárca és táska szett többek között az ami minden nő "raktárában" megtalálható. Mindenki járt úgy, hogy a már meglévő pénztárca mellé vett táskát, vagy ennek fordított esete történt meg. Nők vagyunk, erre szükségünk van. Erről a szett összeállítási módokról egyébként már korábban írtunk egy másik cikkünkben,

Pénztárca és pénztárca között is óriási különbségek lehetnek, elsőre nem is hinnénk mekkora. Csak lendüljünk bele a nézelődésbe és rájövünk arra amit eddig nem is hittünk volna, hamarosan új pénztárcára lesz szükségünk. 

Egy pénztárca nem annyira szembeötlő különbséggel rendelkezik mint egy táska, legyen az oldaltáska vagy válltáska. Ez utóbbi termékek nagyobbak, és elsőre változatosabbnak is tűnnek. 

Nap mint nap vásárolunk és kézbe kerül a pénztárcánk. Egyáltalán nem mindegy milyen tulajdonságokkal bír a kis hűséges barátunk. 

A megfelelő tárca praktikus és nagyon kényelmes használatot ad a mindennapok folyamán. Nagyon kellemetlen tud lenni amikor a mögötted kígyózó sor hümmögését és idegesítő zaját hallod miközben egyre idegesebben keresed a supershop kártyádat vagy éppen bankkártyádat a kártyák tömkelegében. 

Egy ideális tárcában külön és összekeverhetetlen helye van mindennek, a fém és papírpénznek, a kártyáknak és egyéb papíroknak, dokumentumoknak. 

Remélem sikerült már most is megindítani benned a vágyat, hogy új és praktikus pénztárca keresésbe vesd magad. Kell egy új tárca, mondtam én. 

Az általunk kínált pénztárcák méretben, stílusban, kialakításban és anyagban is elképesztően változatosak. Biztos vagyok benne, hogy bármilyen igényed legyen egy pénztárca felé, nálunk megtalálod a legtökéletesebbet számodra.

Ha adhatok néhány tippet akkor mindenképpen a mai divatnak megfelelő kisebb méretű és patentos zárral rendelkező tárcákat ajánlanám figyelmedbe.

Ezek most teret nyernek maguknak, a nagyobb brifkó vagy pincér tárcák is megtalálhatóak nálunk, akár több színben is. 

 

Szinte mindegy melyikre esik a választásod, mellé nem tudsz fogni. Úgy válogattuk össze ezeket a termékeket, melyeket mi is szívesen használnák nap mint nap.

Az általunk forgalmazott tárcák nem csak komfortosak és praktikusak, hanem dekoratív külsővel is rendelkeznek, az áruk pedig kifejezetten kedvező. Ettől talán jobb lehetőséget nem is találhatsz az interneten. Minden paraméter fontos, tudjuk, az ár is ugyanúgy mint a kinézet vagy a használhatóság. Talán ez az a 3 dolog amit fontolóra kell venni. Bízunk benne sikerül kiválasztani a lehető legjobbat és nem fogsz csalódni benne hosszú ideig. 

Bónusz tipp 

Ha esetleg szeretnénk, gondolkozzunk el más olcsó termékek vásárlásán is - például vehetünk gyógypapucsokat kedvezményes áron

Főoldal Rólunk Kapcsolat